Lastmilesolutions
Image default
Banen en opleidingen

Ontdek jouw droombaan in een laboratorium met uiteenlopende vacatures

Als je graag in een laboratorium wilt werken en aan de vooravond wilt staan van nieuwe ontwikkelingen en ontdekkingen, bekijk dan eens de openstaande vacatures bij CLS Services. Dit is een detacheringsbedrijf dat bedrijven en hoogopgeleiden met elkaar in verbinding brengt om zo de perfecte match te vinden. De kennis moet namelijk constant uitgebreid, verlegd en verdiept worden. Dit vraagt natuurlijk veel van de werknemers, maar ook van de werkgevers. Daarom is een goede match erg belangrijk, zodat de wederzijdse energie optimaal blijft.

Wat zijn de mogelijkheden met jouw diploma?

De bedrijven die bij CLS Services aangesloten zijn, zijn vooral op zoek naar medewerkers die oplossingsgericht werken dankzij creatieve oplossingen die gebaseerd zijn op inhoudelijke kennis van zaken. De verschillende vacatures die beschikbaar zijn voor werk in een laboratorium zijn verdeeld over verschillende industrieën. Daarnaast zijn er ook nog verschillende gradaties met betrekking tot de genoten opleiding. Als je een BSc-, MSc- of PhD-diploma hebt, kun je bij CLS Services kijken naar vacatures om te werken in de laboratoria van deze industrieën:

  • Food
  • Feed
  • Pharma
  • Biotech
  • Chemistry

Heb je een duidelijk beeld van jouw toekomstige baan? Zijn de openstaande vacatures niet helemaal wat je zoekt? Dan is het ook nog mogelijk om je cv op te sturen voor een open sollicitatie. Hierin geef je duidelijk jouw motivatie aan en de wensen met betrekking tot jouw perfecte baan. Dan bekijken de case managers of er een passende baan is voor jou!

Vind de vacature die perfect bij jou past

Bij CLS Services hebben ze een ontzettend uitgebreide kennis over het werkvelden zorgen we dat jouw toekomstige baan de beste werkomstandigheden biedt. Vanaf dat je bij hen binnenstapt totdat je lang en breed aan het werk bent, krijg je van jouw casemanager persoonlijke aandacht. Op deze manier van je vanuit de verschillende vacatures baan in het laboratorium die écht bij jou past.  

https://www.cls-services.nl/nl/