Lastmilesolutions
Image default
Banen en opleidingen

Voor Biotech regelen deze consulenten de recruitment

Al dagenlang ben je via het internet op zoek naar een baan op de Life Sciences-markt. Je staat zelfs al ingeschreven bij meerdere wervingsbureaus. Maar de juiste baan vinden wil maar niet lukken. Dit kan komen doordat de bedrijven binnen de Life Sciences-branche niet naar nieuwe kandidaten zoeken via de algemene recruitmentkantoren. Er is namelijk een wervingsafdeling die zich gespecialiseerd heeft in het werken met en het vinden van kandidaten voor bedrijven op deze markt. Dit zijn de experts op het gebied van Biotech-recruitment van MY Recruitment. Als je op zoek bent naar een baan in de Farma- en Biotech-branche, kun je contact opnemen met een van deze experts.

Vind de juiste vacature voor jouw interesses

Met een hbo- of wo-afgeronde studie op het gebied van Life Sciences, kun je terecht bij MY Recruitment. Zij zijn er voor professionals die werken in de Chemie-, Farma/Biotech- en Food/Feed-markt en regelen recruitment voor de baan die bij jou past. Via de website kun je op zoek gaan naar openstaande vacatures. En dit doe je niet alleen. Je wordt persoonlijk begeleid door een van de specialisten op het gebied van recruitment in Biotech. Voordat je daadwerkelijk gaat solliciteren op een van de vacatures, wordt er uitvoerig met je gesproken. Zo weten de consulenten wat bij jou past en waar je naar op zoek bent. Daarnaast word je begeleid bij de voorbereiding van het sollicitatiegesprek en weet je precies wat je te wachten staat.

Schrijf je in bij de recruitment-experts

Staat er, op het moment dat je de vacatures op de website bekijkt, niks passends voor je tussen? Niet getreurd, dan kun je alsnog inschrijven bij MY Recruitment voor vacatures in Biotech. De Biotech-recruitmentexperts zullen met je in gesprek gaan en luisteren naar jouw wensen en waar je naar op zoek bent. Zo weten ze precies wat je nodig hebt. Daarna gaan ze samen met jou op zoek naar een geschikte vacature bij een bedrijf waar je volledig op je plek zit.

https://www.my-recruitment.com/