Lastmilesolutions
Image default
Industrie

Dit bedrijf garandeert kwalitatief maatwerk dankzij hun moderne lasersnijder

Heb je een lasersnijder nodig voor je project? Schakel een specialist in lasersnijden in en wees verzekerd van een succesvol resultaat. Zo’n specialist is André van Beynum uit Dodewaard, in de gemeente Neder-Betuwe en niet ver van Arnhem. Dit bedrijf is een ware expert in lasersnijden en vele klanten uit het binnen- en buitenland hebben hen reeds ingeschakeld. De specialisten van dit bedrijf hebben in het verleden al vele succesvolle projecten met hun lasersnijder voltooid, altijd naar wens van de opdrachtgever. De vakkennis op het gebied van lasersnijden is hier al meer dan 25 jaar aanwezig. Ben je benieuwd naar wat zij voor je kunnen betekenen met hun lasersnijder? Lees dan verder en bezoek hun website voor meer informatie.

De mogelijkheden op het gebied van lasersnijden

Voor laserwerk met precisie is het van belang om een geavanceerde lasersnijder in te zetten. Heb je zelf geen lasersnijmachine in eigen beheer of is deze defect? Dan staat André van Beynum uit Dodewaard voor je klaar. De specialisten van dit bedrijf snijden platen tot een grootte van 1500 bij 3000 millimeter. Ook kunnen ze verschillende plaatdiktes lasersnijden:

  • Staalplaten tot 20 millimeter
  • Rvs platen tot 15 millimeter
  • Aluminium platen tot 10 millimeter

Zo is er bij André van Beynum veel mogelijk op het gebied van metaalconstructie op maat. Bovendien streven zij naar maximale efficiëntie; hun lasersnijder werkt volautomatisch en vaak onbemand. Ook werkt deze vaak dag en nacht door, waardoor de levertijden kort blijven en toch het gewenste resultaat kan worden bereikt.

Voor grote en kleine klussen de juiste machines beschikbaar

Voor zowel grote als kleine klussen heeft André van Beynum een moderne lasersnijder beschikbaar. De grote machine wordt gebruikt voor de omvangrijke klussen, terwijl ze met kleinere apparatuur overdag de kleinere opdrachten kunnen uitvoeren. Laat je informeren over de mogelijkheden voor jouw project door een vrijblijvende offerte aan te vragen via de website.

https://www.andrevanbeynum.nl/