Lastmilesolutions
Image default
Industrie

Heb je vuurvast materiaal nodig van een specialist? Reken hier op het beste resultaat

Vind dé oplossing voor jouw vuurvaste isolatie bij deze specialist in vuurvast materiaal: Thermiek BV. Dit bedrijf uit Geldermalsen staat klaar voor bedrijven uit verschillende sectoren om een duurzaam resultaat neer te zetten. Dit doen zij al sinds 1987 vanuit hun kantoren, werkplaatsen, productiehal, prefabafdeling en opslagruimtes. Deze specialist biedt dan ook alle mogelijkheden om complete service aan te bieden wanneer je vuurvast materiaal nodig hebt voor je installatie. Dankzij hun centrale vestiging in Nederland kunnen zij dit bovendien efficiënt doen, zodat je snel gebruikmaakt van een kwalitatief hoogwaardige vuurvaste isolatie. Ben je benieuwd welke diensten en materialen dit bedrijf aanbiedt? Ontdek de mogelijkheden voor jouw toepassing vandaag nog!

Prefab materialen en onderdelen voor vuurvaste isolatie

Een specialist in vuurvast materiaal kan jou perfect en op een complete wijze van dienst zijn als je een nieuwe vuurvaste installatie nodig hebt. Wens je prefab materialen voor jouw toepassing? In de speciale werkplaats voor prefab producten vervaardigen zij betondelen en vormblokken zoals branderstenen, togen, brander platen, aftapstenen, pompstenen, deurkozijnblokken, vloertegels, schaaldelen, drempelblokken en lintelblokken. De opties op het gebied van prefab vuurvaste isolatiematerialen zijn bij Thermiek BV dan ook eindeloos. Deze specialist in vuurvast materiaal werkt bovendien samen met een gespecialiseerde modelmaker om een zeer nauwkeurige maatvoering toe te kunnen passen, zodat de meest complexe vormen gerealiseerd kunnen worden. In de meeste gevallen maken de specialisten van dit bedrijf de mallen helemaal zelf. Is er een specifieke materiaalsoort nodig? Dan schakelen ze hun betrouwbare leveranciers in, gevestigd in het binnen- én buitenland.

Bespreek alle opties

Ontdek de mogelijkheden voor vuurvast materiaal voor jouw isolatievraagstuk en bespreek je wensen met een ervaren specialist van Thermiek BV uit Geldermalsen. Zij geven je graag deskundig advies op basis van je installatie en toepassing en beantwoorden al je vragen. Bezoek ook zeker hun website om meer te weten te komen over de toepassingen en resultaten die ze kunnen leveren.