Lastmilesolutions
Image default
Industrie

De ideale treklier voor uw werkzaamheden koopt u bij dit bedrijf

Op bijvoorbeeld bouwplaatsen is een treklier een onmisbaar stuk gereedschap. Bij BMI Hijsgereedschap koopt u deze en nog veel meer hef- en hijsgereedschap van hoogwaardige kwaliteit. Weet u niet of u het best een elektrische lier of handmatige treklier moet kopen? Het team van dit gespecialiseerde bedrijf adviseert u graag, zodat u altijd de juiste aankoop doet. Het aanbod is groot en niet alleen gevuld met treklieren, maar ook met onder andere elektrische takels, loopkatten, weegschalen en pallethaken. Heeft u een bepaald hef- of hijsgereedschap eenmalig nodig? Bekijk dan de mogelijkheden voor huur!

Laat uw hijs- en hefgereedschap keuren

Een jaarlijkse keuring van uw hijs- en/of hefgereedschap is van belang voor de veiligheid van uw medewerkers en kwaliteit van het gereedschap. De specialisten van BMI Hijsgereedschap regelen dit graag voor u. Zij kijken naar de richtlijnen die zijn opgesteld door Machinerichtlijn, CE, Arbobesluit, AI17 en NEN-normen. Door uw gereedschap te laten keuren, kunt u aantonen dat u met veilige arbeidsmiddelen werkt en dat u uw werknemers veilig hun werk laat doen. De keuring werkt als volgt:

  • Visuele inspectie wordt uitgevoerd
  • Het gereedschap wordt nagemeten en eventueel getest
  • Het gereedschap krijgt een jaarkleur met sticker
  • Er wordt administratie uitgevoerd en het keuringsrapport wordt beschikbaar voor u gesteld op het klantportaal

Contact opnemen met het vriendelijke team

Wilt u een treklier of een ander type hef- of hijsgereedschap aanschaffen? Of bent u benieuwd naar de mogelijkheden wat betreft de huur van uw gewenste gereedschap? Het enthousiaste team in Heesbeen staat graag voor u klaar. De contactgegevens, en overige informatie, vindt u via de overzichtelijke website. Hier vindt u tevens belangrijke downloads met informatie over handgebaren wanneer u werkt met zware machines, windsnelheden, jaarkleuren, de groef hijsschijf en een overig informatieboekje. Gaat u direct een bestelling plaatsen? Dan ontvangt u uw benodigdheden al binnen twee werkdagen.

https://www.hijsgereedschap.nl/producten