Lastmilesolutions
Image default
Industrie

Het brandbeveiligend vermogen van betonnen megablokken

Betonnen megablokken kunnen voor een verscheidenheid aan doeleinden worden ingezet. Behalve als aanrijdbeveiliging en als markering op parkeerterreinen zien we ze vooral terug als hulpmiddelen bij opslag en scheiding. Met behulp van betonnen megablokken kunnen opslagruimtes voor tal van zaken worden gerealiseerd. Cementbouw Recycling in Cruquius geldt als dé leverancier op het gebied van betonnen megablokken. De producten van het bedrijf zijn economisch voordelig, duurzaam en sterk.

Beton is niet brandbaar

Betonnen megablokken kunnen voor voldoende temperatuurisolatie zorgen. Het karakter van het materiaal zorgt ervoor dat het aan de binnenzijde van een opslagruime, zelfs wanneer er geen openingen bestaan -bijvoorbeeld omdat er deuren in zijn geplaatst- nooit te warm wordt. Ook dragen betonnen megablokken bij aan brandveiligheid. Beton brandt niet en helpt zelfs een woedende brand te beperken. Daarbij verspreidt het ook geen voor mens of milieu schadelijke gassen.

Leverancier en producent van materialen en grondstoffen

Met betonnen megablokken bouwt u een opslagruimte voor uw goederen of grondstoffen. Er is geen fundering, maar slechts een stevige en belastbare ondergrond voor nodig. Cementbouw Recycling kan u meer vertellen over het werken met deze blokken. Het bedrijf is in feite een van de vier takken van Cementbouw, dat op zijn beurt een dochteronderneming van het Ierse CRH is en al sinds 1933 kwalitatief hoogwaardige materialen en grondstoffen aan bedrijven in de bouw en infra levert. Dit doet het door heel de Benelux. Een groot deel wordt door het bedrijf zelf geproduceerd.

Gecertificeerde, secundaire grondstoffen

Cementbouw Recycling in Cruquius is actief op het gebied van het recyclen van bouw- en sloopafval. Inmiddels geldt het bedrijf als een vooraanstaande naam op het gebied van circulair bouwen; een methode waarbij zo beperkt mogelijk gebruik wordt gemaakt van uitputtende grondstoffen, maar waar wordt gekozen voor een kringloop van bestaande grondstoffen. Dé specialist op het gebied van recycling heeft een geheel eigen proces gecreëerd om gecertificeerde, secundaire grondstoffen te vervaardigen. Dag in, dag uit staat optimalisering van deze werkwijze er centraal.

Gerelateerde artikelen

Zeilringen

Dit bedrijf levert kwalitatief goede machines van SMIPACK

Industrieplaten voor een scherpe prijs