Lastmilesolutions
Image default
Dienstverlening

Met zonneboiler verwarming klimaatverandering tegengaan

Klimaatverandering is – geheel terecht – een veelbesproken onderwerp. Om grote rampen tegen te gaan, is het van belang over te stappen naar alternatieve warmtebronnen. Zonneboiler verwarming behoort tot de duurzame oplossingen die steeds populairder worden. Bovendien ben je met de installatie van een dergelijk systeem, dat zonlicht via een collector op het dak in warmte omzet, niet alleen goed bezig voor het milieu, maar ook voor je portemonnee. Op zonnige dagen kan de gegenereerde warmte wel enkele dagen worden vastgehouden.

CO-neutraal verwarmen

Zonneboiler verwarming heeft altijd in de schaduw gestaan van de zonnepanelen. Geheel onterecht, want warm water dat door een zonneboiler wordt gegenereerd, is een schone manier om je woning zowel energiezuiniger als duurzamer te maken. De uitstoot van CO2 is de belangrijkste reden voor de klimaatverandering. Door gebruik te maken van zonneboiler verwarming reduceer je je CO2-uitstoot aanzienlijk. De boilers zijn CO2-neutraal en hebben slechts een klein beetje elektriciteit nodig om hun werk te kunnen doen. De kwalitatief meest hoogwaardige zonneboiler vind je bij fabrikant HRsolar.

Dé expert op het gebied van duurzame oplossingen

De in de provincie Zuid-Holland gevestigde specialist houdt zich al sinds 2002 bezig met innovatieve technologieën die gebruikmaken van de kracht van de zon. HRsolar zit niet graag stil en is dagelijks bezig met de verdere ontwikkeling van duurzame oplossingen. Alle producten worden uitgedacht, maar ook geproduceerd op eigen bodem. Ze dragen in belangrijke mate bij aan een fossielvrije en energievoorziening. De keuze voor zonneboiler verwarming is een keuze voor de toekomst.

Subsidie voor een zonneboiler

De fabrikant mag zich al acht jaar lang degene noemen die van alle zonneboilersystemen in Nederland de hoogste opbrengst weet te garanderen. Ook de Consumentenbond heeft dit bevestigd. Je kunt een subsidie voor een zonneboiler krijgen. Het gaat dan om de zogeheten ISDE-subsidieregeling. Via de quickscan op de website van de fabrikant kun je nagaan hoeveel subsidie je voor de zonneboiler kunt krijgen die jij op het oog hebt.

Neem contact op met het bedrijf

Heeft u interesse in zonneboiler verwarming en bent u benieuwd wat de hoogte is van de subsidie die voor een eventuele zonneboiler krijgt? Neem dan gerust contact op met HRsolar of ga langs bij een van de officiële dealers.