Lastmilesolutions
Image default
Zakelijk

Waarom overhemden aanschaffen voor uw werknemers?

Als bedrijf, zoals een autogarage of een andere winkel, wilt u graag dat uw werknemers professioneel overkomen naar toekomstige en bestaande klanten. De professionaliteit van uw werknemers zit in de communicatie, kwaliteit van werk en uitstraling. Voor de uitstraling is het belangrijk dat een werknemer verzorgd en positief overkomt. Daarnaast is de kleding van een werknemer ook erg belangrijk. Als bedrijf wilt u graag dat uw nieuwe of bestaande klanten goed weten wat iemands zijn of haar rol is, en wilt u iets van vertrouwen voelen dat het werk goed wordt geleverd. De eerste indruk zegt vaak alles voor nieuwe klanten. Is de eerste indruk goed, dan is de kans ook groter dat deze klanten terug komen. Steeds populairder wordt om overhemden of blouses aan te schaffen voor werknemers. Waarom deze bedrijven dat doen? Welke voordelen bieden deze overhemden en blouses? Dat zijn vragen die verder in dit artikel worden besproken en beantwoord.

Professioneel en comfortabel

Een overhemd of een blouse komt zeer netjes en professioneel over. Een overhemd of blouses zonder jasje of stropdas komt ook al professioneel over. Daarnaast zijn er ook veel overhemden of blouses die heel comfortabel zitten, en ideaal zijn voor de warme zomermaanden. Voor de wintermaanden kunt u ook iets onder of over het overhemd dragen.

Zelfvertrouwen

Overhemden en blouses geven een nette en professionele uitstraling aan uw medewerkers, maar uw medewerkers krijgen daarmee ook meer zelfvertrouwen bij het spreken met klanten. Goede en mooie kleding zorgt voor zelfvertrouwen, en daarbij ook voor trots dat iemand mag werken voor een bepaald bedrijf.

Bedrukken

De overhemden en blouses zijn ook te bedrukken met een logo of andere tekst. De opdrukkwaliteit is de afgelopen jaren ook steeds beter, en van meer kwaliteit. Ook tegen het wassen en schoonmaken zijn de overhemden en blouses met eigen bedrukking bestand. Er is ook naast alleen een tekst nu ook mogelijk om een mooi logo te plaatsen in verschillende kleuren. Let wel op dat een overhemd en blouse professioneel en netjes zijn, en als u een te groot logo of een logo te duidelijk laat terugkomen dan gaan deze mooie eigenschappen verloren.

Soorten en maten

U kunt overhemden en blouses in veel verschillende soorten en maten krijgen. Zo kunt u precies degene kiezen die u perfect vindt voor uw bedrijf. Zo kunt u een mooie kleur kiezen, of een leuk patroontje noem het maar op. Het is verder fijn dat u deze kleding ook in verschillende maten kan krijgen. Elke werknemer heeft daarnaast een andere lichaamsbouw, en dus is het handig dat elke werknemer een goedpassend overhemd of blouse kan krijgen. Een mooi voorbeeld daarvan zijn de overhemden van Ernst Alexis. Dit is een kledingmerk die voor veel bedrijven interessant kan zijn door de lagere prijzen en toch mooie overhemden.

Aanschaffen

Een ander voordeel van overhemden en blouses voor uw werknemer, is dat u deze in grote aantallen kan kopen. Zo kunt u in één klap voor veel werknemers nette, professionele en comfortabele kleding hebben. Ook betekent grotere aantallen een lagere prijs. Veel partijen bieden kortingen aan als u er voor kiest om grotere aantallen af te nemen. U kunt voor dat u dat doen ook nog een offerte aanvragen. Zo weet u precies of het in het budget past wat u heeft voor werkkleding.