Lastmilesolutions
Image default
Dienstverlening

Kies voor Venis-tegels uit diverse goedlopende tegelseries

Als uw woning toe is aan vernieuwing, is het vernieuwen van de wanden en vloeren een goed idee. Bij Fravo Tegels in Dordrecht koopt u verschillende Venis-tegels. Venis is onderdeel van Porcelanosa en een gevestigde naam op de tegelmarkt. De tegels maakt Venis in Spanje, waardoor u de Spaanse sferen een beetje in huis haalt met deze prachtige tegels. Venis beschikt over veel goedlopende tegelseries, met elk hun eigen kleuren en reliëfs. Door al deze series kiest u echt voor de tegels die u het mooist vindt en passen in uw interieur. Ga voor eenheid in de badkamer of voor verschillende tegels op de vloer en de muren van uw keuken: het kan allemaal.

De kleuren waar u uit kunt kiezen bij deze tegelzaak

Wanneer u kiest voor Venis-tegels, maakt u daarbij de keuze voor een exclusief interieur. De tegels, die u koopt bij de selected dealer in Dordrecht, hebben namelijk een heel luxueuze uitstraling. De kleuren waar u onder andere uit kunt kiezen, zijn:

  • Starwood nairobi honey
  • Starwood minnesota dark
  • Starwood tanzania silver
  • Starwood nebraska coffee

De tegels hebben allemaal prachtige aardetinten, die passen in ieders interieur. Daarnaast heeft u ook de keuze uit tegels met een houten uitstraling, doordat Venis werkt met de nieuwste technieken op tegelgebied.

Bezoek de tegelzaak en laat u adviseren door de tegelspecialisten

Is uw interieur toe aan een upgrade? Breng dan een bezoek aan Fravo Tegels in Dordrecht, provincie Zuid-Holland. In deze showroom bekijkt u alle Venis-tegels in het echt en krijgt u advies van de specialisten in de winkel. Schakel ook deze experts in voor het plaatsen van de tegels, zodat u hier zelf geen werk aan heeft. Schroom niet om contact op te nemen met deze tegelzaak, als u vragen heeft over de tegels of wilt weten wat de tarieven zijn. De medewerkers van deze tegelshowroom staan u met genoegen te woord.

Gerelateerde artikelen

Een zeil op maat voor verschillende doeleinden

Het schildersbedrijf in Oldenzaal denkt mee

Een CNC freesmachine kopen doet u bij dit bedrijf