Lastmilesolutions
Image default
Dienstverlening

Kies voor Douglas Jones tegels uit diverse goedlopende tegelseries

Als uw woning toe is aan vernieuwing, is het vernieuwen van de wanden en vloeren een goed idee. Bij Fravo Tegels in Dordrecht koopt u verschillende Douglas Jones tegels. Douglas Jones is onderdeel van Porcelanosa en een gevestigde naam op de tegelmarkt. De tegels maakt Douglas Jones in Spanje, waardoor u de Spaanse sferen een beetje in huis haalt met deze prachtige tegels. Douglas Jones beschikt over veel goedlopende tegelseries, met elk hun eigen kleuren en reliëfs. Door al deze series kiest u echt voor de tegels die u het mooist vindt en passen in uw interieur. Ga voor eenheid in de badkamer of voor verschillende tegels op de vloer en de muren van uw keuken: het kan allemaal.

De kleuren waar u uit kunt kiezen bij deze tegelzaak

Wanneer u kiest voor Douglas Jones tegels, maakt u daarbij de keuze voor een exclusief interieur. De tegels, die u koopt bij de selected dealer in Dordrecht, hebben namelijk een heel luxueuze uitstraling. De kleuren waar u onder andere uit kunt kiezen, zijn:

  • Starwood nairobi honey
  • Starwood minnesota dark
  • Starwood tanzania silver
  • Starwood nebraska coffee

De tegels hebben allemaal prachtige aardetinten, die passen in ieders interieur. Daarnaast heeft u ook de keuze uit tegels met een houten uitstraling, doordat Douglas Jones werkt met de nieuwste technieken op tegelgebied.

Bezoek de tegelzaak en laat u adviseren door de tegelspecialisten

Is uw interieur toe aan een upgrade? Breng dan een bezoek aan Fravo Tegels in Dordrecht, provincie Zuid-Holland. In deze showroom bekijkt u alle Douglas Jones tegels in het echt en krijgt u advies van de specialisten in de winkel. Schakel ook deze experts in voor het plaatsen van de tegels, zodat u hier zelf geen werk aan heeft. Schroom niet om contact op te nemen met deze tegelzaak, als u vragen heeft over de tegels of wilt weten wat de tarieven zijn. De medewerkers van deze tegelshowroom staan u met genoegen te woord.

Gerelateerde artikelen

Het schildersbedrijf in Oldenzaal denkt mee

Dit is een handige telefoonhouder voor in je auto aan het ventilatierooster

Hoe kan je het best een gespecialiseerde elektricien vinden