Lastmilesolutions
Image default
Particuliere dienstverlening

Cito training in Etten-Leur voor de beste voorbereiding op de toets

Cito in Beeld is een Cito training van Limattivo uit Etten-Leur die kinderen die moeite hebben met leren voorbereidt op het maken van deze toets. Moeite met leren kan allerlei oorzaken hebben, zoals dyslexie, ADHD en autisme. Ook beelddenkende kinderen en hooggevoelige kinderen hebben daar soms mee te maken. Dit resulteert vaak in stress, faalangst en twijfel en daar wordt niemand beter van. Deze Cito training in Etten-Leur is specifiek ontwikkeld om deze kinderen weer zelfvertrouwen te geven. Hierdoor presteren ze optimaal bij het maken van de toets en krijgen ze een correct advies voor een passende middelbare school.

Waarom is deze training belangrijk?

Sommige kinderen hebben geen moeite met het maken van de Cito toets, doen dit vanzelf en stromen correct verder. Voor kinderen met leerproblemen is dat echter niet zo vanzelfsprekend. Zij voelen zoveel stress en nervositeit dat ze de vragen verkeerd leren, dat ze de tijd niet goed kunnen inschatten en zo onnodige fouten maken. Het resultaat is dan nooit realistisch, wat ook inhoudt dat uw zoon of dochter een verkeerd leeradvies kan ontvangen. De Cito Training van Limattivo in Etten-Leur is bedoeld om uw kind te helpen een juiste score te krijgen en dus te beginnen aan een middelbare school die daarbij past.

Vraag meer aan over de training

De training van deze specialist behandelt een aantal onderwerpen. Een voorbeeld is omgaan met tijdsdruk en ook begrijpend lezen en gestructureerd kijken naar vragen komen erin terug. Hierdoor wordt uw kind direct rustiger, vermindert faalangst en verdwijnt stress en druk. Cito in Beeld is een Cito training in Etten-Leur die uw kind niet alleen helpt om te gaan met deze belangrijke toets. Uw kind doet vaardigheden op die hij of zij het hele leven nog goed kan gebruiken. Meer zelfvertrouwen en minder stress is voor iedereen goed en deze Cito training in Etten-Leur kan exact zijn wat nodig is om uw kind weer helemaal op te fleuren.

https://limattivo-inhetbrein.nl/