Lastmilesolutions
Image default
Particuliere dienstverlening

Bij deze tandarts in Deventer kunt u onder narcose behandeld worden

Woont u in Deventer en omstreken en voelt u zich al angstig als aan een tandartsbezoek denkt? Als uw angst u ervan weerhoudt om een afspraak met de tandarts in te plannen, kan dit tot ernstige gebitsproblemen leiden. Gelukkig bestaan er tandartsen die gespecialiseerd zijn in het omgaan met angstproblemen. U heeft zelfs de mogelijkheid om een behandeling door deze tandarts onder volledige narcose te ondergaan. Als u op zoek bent naar een tandarts in Deventer die u met uw angstproblemen kan helpen, bent u aan het juiste adres bij Tandartsenpraktijk St. Jozef. Hier kan iedereen uit Deventer en omstreken terecht voor een begripvolle ontvangst en een pijnloze behandeling onder narcose.

Denk mee over de behandeling van uw angst

Bent u al lang niet meer bij uw oude tandarts in Deventer geweest en voelt het nu alsof u niet weet waar u moet beginnen? Bij Tandartsenpraktijk St. Jozef kunt u als allereerste stap een afspraak maken om langs te komen op het speciale angstspreekuur. Tijdens een ontspannen gesprek kunt u uitleggen hoe u tegenover een tandartsbezoek staat. Samen met een medewerker van deze tandartsenpraktijk zult u een plan uitstippelen om uw angst te behandelen. U kunt ervoor kiezen om gebruik te maken van sedatie, zodat u in een staat van halfslaap verkeert tijdens de behandeling. Bij zeer ernstige angst kunt u ook behandeld worden door de tandarts onder volledige narcose.

Een tandartsbehandeling onder narcose

Wat kunt u verwachten als u zich door deze tandarts onder volledige narcose laat behandelen in deze praktijk? Wanneer u arriveert, ontvangt uw tandarts in Deventer u in een rustgevende omgeving. U heeft alle kans om vragen te stellen en uw tandarts te leren kennen. Vervolgens zal u onder narcose worden gebracht. U zult niks van de behandeling zelf merken. Terwijl u langzaam ontwaakt, zit er altijd iemand bij u. De meeste mensen kunnen binnen een uurtje weer naar huis gaan.