Lastmilesolutions
Image default
Particuliere dienstverlening

Je overleden baby mee naar huis nemen

Is jouw baby rondom of bij de geboorte overleden? Dan zijn er helaas veel beslissingen die gemaakt moeten worden in korte tijd. De ervaringsdeskundigen en professionele dames van Houvast Uitvaartzorg helpen jou in deze moeilijke tijd. Zij kunnen vanuit het ziekenhuis jouw kindje vervoeren naar huis en staan je bij om mooie herinneringen samen te maken. Dit wordt gedaan door bijvoorbeeld foto’s te maken, je kindje te verzorgen en een lokje haar af te knippen. Je neemt op een goede manier afscheid door je overleden baby te leren kennen. De dames van deze uitvaartzorg ondersteunen jullie hierbij, zodat jullie altijd met een goed gevoel op deze intens moeilijke periode terug kunnen kijken.

Jullie ontvangen zeer goede begeleiding

Natuurlijk wil niemand zich ervaringsdeskundige noemen op het gebied van uitvaartzorg voor baby’s onder de één jaar. Echter, als deskundige weet je beter waar de behoeften liggen van ouders die afscheid moeten nemen van hun overleden baby. Hierdoor is ook geen enkele vraag te gek en worden alle wensen op een prettige manier ontdekt. Je kunt vertrouwen op de expertise en kennis van de dames die jullie graag thuis steunen en jullie voorbereiden op de uitvaart en herdenking. Neem op jullie eigen, persoonlijke manier afscheid van jullie dierbare overleden baby.

Deze professionals zijn dag en nacht bereikbaar

Houvast Uitvaartzorg is altijd bereikbaar, zowel overdag als ’s nachts, zodat jullie op ieder gewenst moment jullie overleden baby mee naar huis kunnen nemen. De dames helpen je bij het opbaren en verzorgen van je kindje en stellen de juiste vragen om je op een goede manier afscheid te kunnen laten nemen. Houvast Uitvaartzorg is werkzaam in een straal van 45 minuten rondom Waalwijk, Noord-Brabant, maar ook als je hierbuiten woont, kun je ze altijd bereiken. Er wordt dan gekeken naar wat zij voor jullie en jullie overleden baby kunnen betekenen.

https://www.houvast-uitvaartzorg.nl/