Lastmilesolutions
Image default
Banen en opleidingen

Huur Poolse werknemers in zonder zorgen

Als je van plan bent om Poolse werknemers in te huren voor jouw agrarische bedrijf in Nederland, wil je dat natuurlijk doen met zo min mogelijk zorgen. Dit is geen enkel probleem als je arbeidsmigranten gaat inhuren via AgriPool Uitzend B.V., een uitzendbureau in Heerhugowaard. Zij beschikken sinds 2016 over een eigen werving- en selectiekantoor in Gdansk, van waaruit ze Poolse werknemers inhuren voor diverse agrarische bedrijven in Nederland. Wil jij ook gebruikmaken van deze dienst om zo jouw loonkosten laag te houden én te kunnen vertrouwen op hardwerkende arbeiders? Dan staan de experts van dit uitzendbureau graag voor je klaar met fantastische service.

K(l)ant en klare oplossingen bij dit uitzendbureau

Voor het inhuren van Poolse werknemers voor jouw bedrijf in Nederland, biedt AgriPool Uitzend B.V. k(l)ant en klare oplossingen aan. Het begint allemaal met de werving- en selectieprocedure. Deze wordt heel zorgvuldig gedaan, zodat alleen de beste kandidaten overblijven voor jouw bedrijf. Zodra er personeel wordt aangenomen, zorgt dit uitzendbureau ook voor de huisvesting, het vervoer naar Nederland en de juiste papieren voor de arbeidsmigrant. Zo kan de Poolse werknemer zorgeloos bij jouw bedrijf aan de slag gaan en hoef jij als organisatie niets meer te regelen. Dat is de totaalservice die je kan verwachten van AgriPool Uitzend B.V. Wil je ook de payrolling graag overlaten aan deze specialist? Ook dat is mogelijk! Zo kun jij je echt volledig focussen op het ondernemen zelf en regelt dit uitzendbureau alles voor je op gebied van personeelszaken.

Ontdek de mogelijkheden voor jouw bedrijf

Via AgriPool Uitzend B.V. huur je de beste Poolse werknemers voor jouw bedrijf in Heerhugowaard in. Of je nu op zoek bent naar plukkers, bollenpellers, planters of productiemedewerkers; dit uitzendbureau beschikt over de juiste kennis en ervaring om jou hierbij te helpen. Neem contact met ze op via hun website!

https://www.agri-pool.com/index.html