Lastmilesolutions
Image default
Management

Creëer efficiëntere werkprocessen in uw bedrijf dankzij Master Data Management

Master Data Management (MDM) kan zeker uw bedrijf naar een hoger niveau tillen, want het is een zeer betrouwbaar en compleet platform dat een beeld geeft van alle bedrijfskritische data binnen uw organisatie. Het ondersteunt bedrijfsinitiatieven door identificatie, koppeling en syndicatie van informaties tussen producten, klanten, locaties, leveranciers, werknemers en andere databronnen. Bovendien is het zeer flexibel, schaalbaar en beheert u het op een efficiënte manier. Hierdoor is Master Data Management geschikt voor diverse soorten bedrijven en sectoren. Het zorgt voor een betrouwbaar beeld van de bedrijfskritische data die vaak meerdere keren is opgeslagen in applicaties in de verschillende silo’s binnen uw organisatie. Laat u informeren en adviseren over dit platform door de specialist Informa.

De voordelen van Master Data Management voor uw bedrijf

Met het platform van Master Data Management voorkomt u veel problemen binnen de werkprocessen van uw organisatie. Doordat er veel datastromen binnen een bedrijf zijn, bestaan er vaak meerdere versies van bepaalde data. Dit zorgt voor een verhoogde foutgevoeligheid bij het gebruik ervan. Master Data Management zorgt hierbij voor meer structuur en overzicht, wat leidt tot een meer betrouwbaar en efficiënt gebruik van diverse soorten data in uw bedrijf. Het proces van dit platform is zeer uitgebreid. Hiermee kunt u master data onder meer ordenen, centraliseren, managen, lokaliseren, synchroniseren en nog veel meer. Door een uitgebreid en centraal systeem als Master Data Management kunt u bijvoorbeeld verkoop-, marketing- en andere bedrijfsstrategieën verbeteren. Master data kan bestaan uit informatie over producten, locaties en activa, klanten en allerlei andere bronnen die kunnen helpen om binnen uw bedrijf duidelijke strategieën op te kunnen stellen.

Neem contact op met de specialisten voor uw toepassing

Het kenniscentrum Informa is een specialist op het gebied van informatie- en datamanagement en helpt u graag met het implementeren van Master Data Management in uw organisatie en werkprocessen. Zo realiseer je met deze vorm van datamanagement een 360° beeld van alle beschikbare informatie. Voor meer informatie kunt u terecht op de website van Informa. Of neem contact op met de experts van dit bedrijf.

https://www.informa.nl/