Lastmilesolutions
Image default
Management

Lucrative business

 

De meest winstgevende bedrijven met lage opstartkosten om te openen in 2022

 

Veel van de hieronder vermelde bedrijven zijn nu mogelijk nog geschikter, gezien het huidige landschap van kleine ondernemingen.  Nu naamloze vennootschappen tegen lage kosten of, in sommige gevallen, gratis kunnen worden opgericht, zullen er wellicht veel kleinere bedrijven worden opgericht die plaats maken voor ondernemers om hun eigen rijkdom te creëren. Dus, laten we eens kijken:

 

Online enquêtes:

Hoewel dit technisch gezien geen kleine onderneming is, is het een gemakkelijke manier om een paar extra dollar te verdienen, dus besloot ik om het in de mix te gooien. En maak je geen zorgen, het invullen van enquêtes is niet een van de zakelijke ondernemingen die ik je aanraad te beginnen. Je kunt online enquêtes invullen, zelfs als je nog maar 13 jaar oud bent, en je wordt van $2 tot $75 per enquête betaald. Het is een eenvoudige manier om extra geld te verdienen, het is makkelijk om te doen, het is gratis om je in te schrijven, en hoewel je er niet rijk van wordt, kun je toch een paar extra dollars verdienen terwijl je TV kijkt of in je vrije tijd. Mijn kinderen hebben Swagbucks, PrizeRebel en Survey Junkie gebruikt.  Je kunt je hier aanmelden voor Survey Junkie.

Affiliate Marketing Business:

Een andere potentiële business die vaak over het hoofd wordt gezien is Affiliate Marketing. In plaats van uw eigen bedrijf te beginnen door een product te vervaardigen en te verkopen, beschikt u wellicht reeds over de middelen om iemand anders daarbij te helpen. Volgens de Mediakix Affiliate marketing statistieken in 2022, worden Affiliate programma’s gebruikt door 84% van de bedrijven. U kunt dit bijvoorbeeld doen via uw blog, video uploads, of review site. Dus, stel dat je een bepaald product vermeldt op een van de voornoemde platformen, dan kun je misschien wat geld voor jezelf verdienen. Hoe precies? …als u door dit te doen, extra verkopen creëert voor het product van een ander bedrijf. 

 

Een affiliate programma zal u voorzien van potentiële aanbiedingen die u kunt promoten op uw eigen platform door het verstrekken van een link om een product te kopen op een andere website. Een referentie zal worden opgenomen in de link die het partnerbedrijf in staat zal stellen om u te identificeren als de bron van de klik, en u zult dan betaald worden in de vorm van een commissie. Check out deze link om een dieper inzicht in de beste ranking affiliate programma’s momenteel beschikbaar te krijgen. 

1. Sticker Winkel

Als je een ontwerper of je hebt weinig geld, het starten van een sticker winkel online is uw wijs besluit. Ze zijn low-cost en gemakkelijk te maken en op te slaan. U kunt voorraad stickers online maken en verkopen. Of u kunt stickers op maat maken voor kleine bedrijven, clubs, scholen, en meer.

 

De stickers op de eerste manier kan je zelf thuis maken met Cricut of door professionele sticker makers zoals CustomSticker.com. De aangepaste stickers op de tweede manier worden vaak gemaakt door sticker makers. Beide zijn snel.

 

Als je veel tijd wilt besparen en niet weet hoe je stickers moet ontwerpen, laat het dan over aan de professionele sticker

fabrikant.

 

Cool aangepaste stickers

 

2. Start een blog

De opstartkosten van het starten van een blog zijn echt laag. Je hebt de kosten voor het domein, dat is meestal rond de $ 10 per jaar, en uw hosting kosten, die u kunt vinden voor zo weinig als $ 50 per jaar of zelfs minder als u ervoor kiest om kortingen voor web hosting te gebruiken.

Het opwaartse potentieel is enorm op twee manieren.  Ten eerste, als je in staat bent om een blog die winst van $ 1.000 per maand kan produceren, bijvoorbeeld, dan heb je ook gebouwd een actief dat potentieel de moeite waard meer dan $ 30K tot $ 35.000 als je om uw blog te verkopen, dus niet alleen bent u het maken van passieve terugkerend geld, je bent ook het opbouwen van uw eigen kleine bedrijf dat verkoopbare waarde heeft.  Ik heb hier geschreven over blogwaardering:  Hoe maak je een 600% rendement op een bedrijfsinvestering binnen 24 maanden, en vergelijk het rendement met behulp van IRR

 

3. Schoonmaakdiensten:

Naarmate gezinnen en huishoudens het drukker krijgen, gaan ze meer verantwoordelijkheden uitbesteden om tijd vrij te maken.  U kunt flyers maken, ze in uw geografisch gebied ophangen en aanbieden om huizen voor anderen schoon te maken.  Schoonmaken is vooral relevant nu de zintuigen van mensen verhoogd zijn vanwege virussen. U kunt een bedrijf openen dat speciale COVID-schoonmaakdiensten aanbiedt, zoals wäschekorb kinderzimmer en zelfs een “zegel van goedkeuring” aanbiedt.

 

4. Persoonlijke kok:

Vergelijkbaar met de hierboven genoemde thuis schoonmaakdiensten, gezinnen zijn uitgerekt voor een tijd na het einde van een lange werkdag.  Als je een aantal vaardigheden op het gebied van koken, kunt u aanbieden om te koken voor andere drukke gezinnen, en ervan uitgaande dat ze dicht bij je wonen, kun je ook koken maaltijden voor anderen.

Promoot je site als West Palm Beach voedsel bezorgservice of ga op sociale media om een nieuw publiek te grijpen. U kunt ook beginnen met de verkoop van verpakte diepvriesproducten om uw bedrijf te laten groeien. Mensen kunnen direct betalen via hun kaarten en krijgen de producten aan hun deur geleverd.

 

5. Bijles, zowel online als in levende lijve:

Het is huiswerktijd, en de kinderen hebben hulp nodig bij hun wiskunde, Engels, of andere studies.  Veel ouders hebben geen tijd om hun kinderen te helpen, of, eerlijk gezegd, zijn niet opgeleid genoeg in grade 11 calculus, of Spaans, dus, ze huren een tutor, gratis essay writer, of essay writer online, Als je vaardigheden hebt in een bepaald gebied, kunt u beginnen met in persoon, of online bijles.  Zodra u een reputatie in een bepaald gebied, kunt u anderen uitbesteden om te helpen in extra onderwerpen. In het begin is het beter om te overleggen met een argumentative essay writer en daarna je learnings en best practices te delen met anderen.

 

Data Science is tegenwoordig ook een veelgevraagd vakgebied door de toename van technologie en online bedrijven. Gelukkig hoef je niet te verschuiven of meer jaren door te brengen op een universiteit om Data Science te studeren. Je kunt Data Science leren en zelfs professioneel coderen op online apps zoals FutureLearn. Bekijk hier meer van hun cursussen.

 

6. Logo en ontwerpdiensten

Misschien heb je een vaardigheid in de kunsten? Of enige ervaring met het gebruik van tools zoals Publisher, of Abobe Creative Suite. Als dat zo is, dan kun je een logo ontwerp, en andere grafische vormgeving diensten voor andere kleine bedrijven, zoals Appy Pie Design, verschillende gaming software, en online platforms. Sommige ervaren ontwerpers komen zelfs met interessante logo’s voor online  websites en helpen bij het ontwerpen van de spellen of afbeeldingen van gratis spins met no deposit bonussen.


 

 

business management 

vacatures

auto verkopen

 

https://www.newbusinessmanagement.com/