Lastmilesolutions
Image default
Entertainment

Opblaasbare pop voor jarige jop

Wil jij een pop 70 jaar huren voor een je jarig opa, opa, vader of moeder? Dan ben je hier aan het goede adres. Vaak wordt er alleen een abraham of Sarah pop geregeld voor de vijftigste verjaardag, maar ook andere leeftijden zijn speciaal. Daarom bieden wij ook andere leeftijdsbatches aan. We hebben dus voor elke leeftijd een opblaasbare pop. Ook voor jouw opa of oma die 70 jaar wordt hebben wij een mooie opblaasbare pop die er ook een beetje ouder uitziet. Dan kan je jarige jop of jet zich toch nog een beetje spiegelen aan de pop en dat is wel zo leuk.

Ook speciaal voor indoor

De kans is groot dat het feest ergens binnen wordt gegeven. Maar vaak zijn de opblaaspoppen juist alleen voor buiten. Wees niet getreurd! Wij  bieden namelijk ook opblaasbare poppen aan die speciaal voor binnen zijn bedoeld. Je hoeft het feest dus niet per se buiten te houden en de pop hoeft dus niet alleen buiten te staan. Zo heb je nog meer plezier van de pop, want zo kan je hem de hele dag goed zien. We leveren deze pop ook met een fluisterstille interne blower. Zo heb je geen last van het geluid en kan je de pop gewoon in de woonkamer, keuken of kantoor plaatsen.

Simpel te bestellen

De opblaasbare pop is heel simpel te bestellen. Je hoeft alleen de data te kiezen wanneer je hem zou willen ontvangen en terug zou willen brengen. Dan wordt de pop geleverd, maar je kan er ook voor kiezen om hem te laten bezorgen. De Abrahampoppen worden wel standaard met een 50 jaar bordje geleverd, dus geef wel in de opmerkingen van de bestelling aan dat je een 70 jaar bordje zou willen. Dan krijg je die namelijk meegeleverd! Wanneer het onvergetelijke feest klaar is, hoef je de pop alleen weer in te pakken en weer terug te sturen of terug te brengen. Niets houd je tegen om een pop te regelen, want makkelijker kan bijna niet.