Lastmilesolutions
Image default
Zakelijke dienstverlening

Veilig werken wordt gewaarborgd met het gebruik van een kwalitatief hoogwaardige reformladder

Regelmatig worden er onderzoeken uitgevoerd naar de toedracht van ongevallen tijdens de uitvoering van klussen, zowel door professionals als amateurs. Wat blijkt? De ladder is verreweg het gevaarlijkste gereedschap en blijkt bij meer dan veertig procent van alle ongevallen te worden ingezet. Alhoewel het juiste gebruik en het in acht nemen van de veiligheidsmaatregelen regelmatig ten grondslag liggen aan het ontstaan van een ongeval, speelt ook de kwaliteit van een ladder een rol. Een kwalitatief hoogwaardige ladder schaft u bij ZARGES in Tilburg aan.

Nederlandse en Europese veiligheidsnormen

Bovengenoemde producent van reformladders, maar ook van talrijke andere klimmaterialen, houdt bij de vervaardiging van zijn producten de geldende normen scherp in de gaten. Elke reformladder die de fabriek van deze alweer bijna negentig jaar bestaande fabrikant verlaat, voldoet dan ook aan de meest recente Europese veiligheidsnormen, waaronder DIN EN 131. Tevens voldoen ze aan de strenge eisen die specifiek in Nederland geldig zijn en onder het Besluit Draagbaar Klimmateriaal zijn vastgelegd. 

Een ladder die zich aan elke bouwplaats weet aan te passen

Een reformladder van ZARGES in Tilburg is veelzijdig en flexibel inzetbaar. Met slechts enkele eenvoudige handelingen past u ze aan aan de eisen die de betreffende bouwplaats aan u stelt. Naast reformladders verkoopt de producent ook telescoopladders en vouwladders. Deze twee soorten ladders worden gekenmerkt door hun compacte afmeting. Schaft u een reformladder aan, houdt u dan ook altijd rekening met transport en opslag.

Met lichte aluminiumconstructies het dagelijks leven vereenvoudigen

Het van oorsprong Duitse bedrijf, dat in 1933 werd opgericht, staat voor kwaliteit, veiligheid en klantenservice. Dag in, dag uit wordt er gewerkt aan de verdere ontwikkeling van producten. Niet alleen voor in de bouw, maar ook voor in de industrie, gezondheidszorg, luchtvaart en andere branches. Het doel? Met een reformladder, maar ook met andere lichte aluminiumconstructies het dagelijks leven van tal van mensen vereenvoudigen.

https://www.zarges.com/nl/