Lastmilesolutions
Image default
Woning en Tuin

Het hele jaar buiten zitten

Wil je een alu overkapping laten plaatsen in jouw tuin? Dan zijn er een aantal factoren belangrijk in de uiteindelijke beslissing. Het voordeel van een overkapping van aluminium, is dat dit materiaal erg eenvoudig te onderhouden is. Daarnaast roest het niet, wat het een perfect materiaal maakt voor overkappingen. Aluminium overkappingen zien er erg modern en strak uit door hun donkergrijze kleur. Dit past bij elke woning en tuin. Aluminium overkappingen kunnen erg lang mee, in tegenstelling tot houten varianten die wat sneller kunnen gaan rotten of verkleuren.

Met of zonder schuifwanden?

Een alu overkapping wordt voornamelijk in de zomer gebruikt, omdat de temperaturen dan het meest gunstig zijn. Wil je ook op de dagen dat het wat slechter weer is buiten kunnen zitten? Dat kan zeker! Je kunt de overkapping voorzien van glazen schuifwanden. Deze panelen hebben elk hun eigen baan, waardoor je ze over elkaar kunt schuiven. Als het wat slechter weer is, kun je de wand dus gedeeltelijk afsluiten. In de winter kun je de overkapping volledig afsluiten. In dat geval komt er ook geen wind door de panelen heen, waardoor het lekker warm blijft in de overkapping.

 

Passende overkapping

Je kunt voor de overkapping kiezen uit een aantal standaardformaten, maar het is natuurlijk het mooist als de overkapping precies zo wordt gemaakt dat het past op jouw terras of in jouw tuin. Neem vooral contact op met de specialist om een idee te krijgen van de kosten en de mogelijkheden!