Lastmilesolutions
Image default
Woningen

Snel, voordelig en een mooi resultaat voor je nieuwe keuken

Heb je een verouderde keuken dat je wilt veranderen maar wil je niet een paar duizenden euro’s ervoor betalen? Je kunt je keuken gaan wrappen. Je keuken ziet er dan gloednieuw uit maar het is wel veel goedkoper. Heb je een witte of rode keuken dat je eigenlijk helemaal niet mooi vind? Je kunt het dan wrappen naar een andere kleur. Je keuken ziet er dan niet meer hetzelfde uit. Het keuken wrap is van een speciale materiaal gemaakt dan ongeveer zo een 10 jaar mee kan gaan en dat krasbestendig is. Je ziet geen kras of een deuk als je met je nagel over het wrap heen gaat.

Professionals kunnen het voor je wrappen

Bij keuken wrappen doen ze het wrappen wel voor je. De wrappers die doen dit vaak en weten hoe ze het netjes voor je kunnen gaan wrappen. Het is best moeilijk om het snel en netjes te doen. Het verbouwen van je keuken kan wel 10 duizenden euro’s kosten en een paar weken terwijl het wrappen van je keuken misschien ongeveer 3 dagen kost en het veel goedkoper is. Het enige nadeel is dat je niet het aanrecht kan wrappen. Het aanrecht is van een ander soort materiaal gemaakt, waardoor het niet goed kan plakken en netjes kan blijven.

Alles nieuw gewrapped hebben in je keuken?

Je kunt dus wel bijna alles wrappen van je keuken. Ze wrappen niet de binnenkant van de kastjes want dat zou ook niet zo handig zijn. Wil je een zwarte wrap hebben en ook binnen dan kan je niet goed naar binnen kijken in de kastjes, omdat het dan niet goed belicht is. Je laat je keuken er gloednieuw uitzien voor minder geld en minder moeite. Het keuken wrap is heel mooi en je hebt keuzen uit honderden verschillende wraps.