Lastmilesolutions
Image default
Woning en Tuin

Lees hier alle redenen waarom jij geen gordijnen zou moeten nemen

Nu de hectische verhuisperiode voorbij is, staat er een nieuwe taak op de planning. Dat is natuurlijk het inrichten van je woning. Van het plaatsen van meubels, installeren van alle elektronische apparaten en het ophangen van gordijnenJe energie en motivatie is eigenlijk al aan zijn einde gekomen en nu spookt er een aanwezige gedachte rond: waarom gordijnen nemen? Wat is het nut ervan? In deze blog behandelen we een aantal redenen waarom jij geen gordijnen zou moeten nemen wanneer je pasgeleden verhuisd bent. 

Reden 1: Wanneer privacy niet belangrijk voor je is 

Een van de redenen om geen gordijnen op te hangen in je nieuwe huis kan zijn dat je het prettig vindt dat iedereen bij je naar binnen kan glurenVan leuke situaties als een romantische date, tot aan omkleden om naar het werk te gaan of misschien wanneer je net uit de douche stapt hebben de buren of andere voorbijgangers de kans om gezellig mee te gluren. 

Reden 2: Niet van verduistering houdt in huis 

Ten tweede kan het zijn dat je optimaal geniet van felle zonnestralen die je woning binnenkomen op het moment wanneer je een serie op Netflix aan het kijken bent en eigenlijk helemaal niks meer ziet. Daarnaast vind je het wellicht fijn om in een kamer te slapen die niet volledig verduisterd is. 

Reden 3: Geen behoefte hebt aan een woning die er prachtig uit ziet met gordijnen 

Tot slot ben je er sterk van overtuigd dat gordijnen jouw nieuwe woning niet mooi maken en dat je niet bepaalde effecten kunt creëren door met kleur en materiaal te spelen in een ruimte. 

Desalniettemin, merk je dat het toch belangrijk om gordijnen op te hangen in je huis. Ze hebben namelijk veel functionele voordelen en geven ze jouw huis een fantastische look! Je motivatie en energie terugvinden kan lastig zijn. Houdt om deze reden altijd het eindresultaat in gedachten en natuurlijk de voordelen die er bij komen kijken. Wees ook bereid hulp in te schakelen als je het lastig vindt om zelf witte gordijnen op te hangen of dat je niet precies weet hoe je vitrage op maat moet laten maken.