Lastmilesolutions
Image default
Aanbiedingen

7 hoofdregels bij het werken in ADWORDS

google digital academy

Bij het uitvoeren van advertentiecampagnes in Adwords worden soms heel simpele maar belangrijke regels vergeten. Hoe u advertenties effectiever kunt maken.

Kruis min één over.

De software van de site mist een dergelijke functionaliteit, dus je moet scripts van derden en geavanceerde methoden voor cross-minus gebruiken. Het is echter noodzakelijk om te begrijpen dat de geleverde inspanningen een probleem zouden moeten oplossen, bijvoorbeeld het weergeven van een ongepaste advertentie door een sleutel, de aanwezigheid van vertoningen door twee sleutels, die we willen verkleinen.

Analyseer zoekopdrachten.

Indrukken voor niet-gerichte verzoeken leiden tot een afname van de effectiviteit van de advertentiecampagne en de kwestie van de opportuniteit van de arbeidskosten voor het onderhoud ervan. Vooral na de start van de RK is het noodzakelijk om constant zoekopdrachten te analyseren. Ze kunnen helpen de semantiek te verbreden en RK nog effectiever te maken.

Let op het percentage ontvangen vertoningen.

Een interessante en eenvoudige statistiek die belangrijk is om niet-presterende campagnes te bereiken. Vaak kan een klant terugkomen met de vraag waarom hij op een bepaalde dag niet in de zoekresultaten staat. En het percentage ontvangen vertoningen samen met het percentage verloren vertoningen naar budget en beoordeling geven een vrij duidelijk antwoord op deze vraag. Deze percentages bepalen ook wat we in de advertentie moeten aanpassen om ervoor te zorgen dat advertenties continu in de zoekresultaten worden weergegeven.

Gebruik extensies.

We zijn gewend aan de standaardset extensies – verduidelijkingen, extra links. Tegelijkertijd maakt Google het mogelijk om advertenties informatiever en opvallender te maken in de zoekresultaten door middel van gestructureerde beschrijvingen, adressen, prijzen, enzovoort. De set extensies kan variëren, afhankelijk van het product en de campagnedoelen.

Wis sites in het GDN.

GDN heeft constante optimalisatie nodig. Tijdens de RK kunnen we sites zien met indicatoren van slechte kwaliteit. Het is het beste om dergelijke sites uit te schakelen.

Bewaak de kwaliteitsindicator.

Kwaliteitsindicator is een maatstaf. We kunnen het gedeeltelijk beïnvloeden. Een hoge kwaliteitsscore is de sleutel tot de effectiviteit van campagnes.

Gebruik aanpassingen.

Adwords biedt een breed scala aan aanpassingen. Het negeren van deze mogelijkheid is een luxe voor een professional. Met behulp van productkenmerken, analyse na de klik en een reeks aanpassingen bereiken we beter en “schoner” verkeer, zijn we in staat om niet-beoogde gebruikers af te sluiten en met vertrouwen een advertentie te plaatsen.

https://www.webdeveloper.today/2022/05/django-shop-cms-python-django-e.html

https://webdevelopmentapp.com/nl/online-workspace.html