Lastmilesolutions
Image default
Dienstverlening

Advocatenkantoor met specialisatie in ondernemingsrecht in Nijmegen

Bent u verwikkeld in een geschil met uw bedrijf? Bent u van plan te fuseren met een andere onderneming? Of heeft u complexe fiscale vragen? Dan kunt u terecht bij NOME advocatenkantoor in Nijmegen. De advocaten van dit kantoor zijn gespecialiseerd in onder andere ondernemingsrecht. Door hun jarenlang expertise kunnen deze advocaten uw zaak bijstaan in de meest uiteenlopende zaken. Zo ontvangt u altijd deskundig en correct advies, hetzij op gebied van overeenkomsten, incasseren van uw debiteurenportefeuille of andere zaken. Ook in het onwaarschijnlijke geval van een gerechtelijke procedure zal dit advocatenkantoor in Nijmegen deskundig uw belangen verdedigen. Corporate Litigation is hen namelijk niet vreemd.

Stel uw vragen over bestuurders aansprakelijkheid aan het advocatenkantoor in Nijmegen

Als bestuurder van een onderneming heeft u een zekere aansprakelijkheid. U heeft dan zowel een interne aansprakelijkheid, waarbij u verantwoordelijk bent voor mogelijke incorrecte taakvervulling, als externe aansprakelijk. Bij die laatste bent u aansprakelijk voor schade aan derden ten gevolge van uw handelen als bestuurder. Heeft u vragen over uw aansprakelijkheid als bestuurder van een onderneming? Wilt u haarfijn weten hoe de wet- en regelgeving op dit gebied in elkaar zit? Bestaat er een geschil over uw taken als bestuurder van een bedrijf? Reken dan op het advies van de erkende advocaten van NOME advocatenkantoor in Nijmegen. Zij zijn altijd op de hoogte van de recent wetgeving omtrent bestuurders aansprakelijkheid en staan u bij op dit gebeid.

Advocatenkantoor Nijmegen voor zakelijke klanten en particulieren

NOME advocatenkantoor in Nijmegen heeft zich niet enkel gespecialiseerd in zaken als ondernemingsrecht en aansprakelijkheidsrecht voor ondernemingen. Ook als particulier kunt u rekenen op het advies en de kennis van dit deskundige kantoor. Zo vindt u er advocaten gespecialiseerd in personen- en familierecht. Wilt u bijvoorbeeld een financiële regeling opstellen voor uw kinderen? Of wilt u zaken op orde brengen voor later? Bent u aan het scheiden van uw partner en wilt u enkele zaken officieel en binden regelen? Dan kunt u terecht bij dit de erkende advocaten van het advocatenkantoor in Nijmegen.