Lastmilesolutions
Image default
Bedrijven

Verschillende auto’s bij een specialist in autoverhuur in Limburg

Heeft u voor een korte periode een auto nodig? Dan kiest u voor een specialist in autoverhuur in de omgeving van Limburg. RentaRolla heeft een ruim assortiment aan jonge en goed verzorgde voertuigen. Of u nu op zoek bent naar een personenauto, een bestelauto of een bakwagen met laadlift, deze specialist heeft het. En wist u kunt kiezen voor huurauto’s die van alle gemakken zijn voorzien? Denk aan een navigatie, winterbanden, steekwagens, verhuisdekens, spanbanden, trappeloper, trekhaak en een milieusticker voor Duitsland. Hoe wilt u een auto huren bij een specialist in Limburg? Laat het weten en kies de auto die bij uw wensen past.

Bereken de tarieven voor uw autoverhuur in Limburg online

Heeft u op de website van RentaRolla een mooie auto gevonden die u wilt huren? Dan wilt u natuurlijk weten wat het gaat kosten. Wat als we u vertellen dat u bij dit bedrijf nooit te veel betaalt? Ideaal, toch? Kies eerst of u voor een bestelbus, personenbus, personenauto of bakwagen met laadlift gaat. Vervolgens ziet u de verschillende modellen die beschikbaar zijn. Klik op ‘Prijs berekenen’ en laat weten wanneer u het voertuig wilt huren. De prijs inclusief btw komt direct tevoorschijn bij de specialist in autoverhuur in Limburg. Zo komt u niet voor verrassingen te staan en weet u direct waar u aan toe bent.

Wanneer je in aanmerking komt voor autoverhuur in Limburg

Er zijn verschillende regelingen om in aanmerking te komen voor autoverhuur in Limburg. Zo dien je minimaal 21 jaar oud te zijn en minimaal 1 jaar in het bezit te zijn van een rijbewijs. Voor het huren van een bestelbus of personenbus geldt een leeftijd van 23 jaar. Als u de auto op komt halen, dient u een borgsom te betalen. Dit kan per creditcard en in sommige gevallen door middel van een pinbetaling. Om een auto te huren moet u diverse documenten inleveren. Denk aan een Nederlands geldig rijbewijs, een Nederlands geldig paspoort of ID en een adreslegitimatie in de vorm van een telefoonrekening of loonstrook van maximaal 30 dagen oud.