Lastmilesolutions
Image default
Aanbiedingen

Schoonheidsspecialist

Schoonheidsspecialiste

Hotel Jakarta Amsterdam is een historische plek met “Oosterse” herinneringen … Op de top van het Amsterdamse Java-eiland hebben duizenden toeristen Nederlands-Indië bezocht en nu is er een speciale Opvallend is het continue gebouw: de nieuwste accommodatie van Hotel Jakarta Amsterdam WestCord. In Vlieland staat de bakermat van de hotelgroep en in 1968 is Hotel de Wadden geopend. WestCord heeft inmiddels 15 unieke hotels, waaronder twee bijzondere locaties die nauw verwant zijn aan het Nederlandse stoomtransport: ss Rotterdam en het New York Hotel in Rotterdam. Amsterdam Jakarta Hotel opende zijn deuren in juni 2018. Ga jij op deze bijzondere plek met dit unieke hotel werken?

beschrijving van de baan

We bieden ruimte aan enthousiaste en uitgebreide schoonheidsspecialisten in het gezondheidsteam van het Jakarta Hotel. Mijn naam is Marijn Mac-Kenzie en ik ben de gezondheidsmanager van WellCome Wellness. Gasten komen bij ons voor professionele schoonheidsbehandelingen voor gezicht, lichaam en geest. We adviseren hen ook over verzorgingsproducten voor de comfortzone. Ons gemeenschappelijk doel is om onze gasten tevreden te stellen. Dit bereiken we door het bieden van een ontspannen sfeer, hoogwaardige producten en een algehele ervaring van professionele zorg.

Heeft u de ambitie om deze totaalervaring aan onze gasten te bieden? Dan wil ik je zien.

* Je vindt het niet erg om op onregelmatige tijden te werken, dus je bent “ochtend / dag / avond”.

* Je werkt fulltime.

* Gastgericht, dit ben jij!

* Je hebt een volledig diploma schoonheidsspecialiste niveau 4. Heb jij niveau 3 en ben je erg ambitieus en leergierig? Solliciteer dan ook!

* Vaardig in Nederlands en Engels, zowel geschreven als geschreven.

* Je bent een goede productverkoper, of je bent heel bereid om er een te zijn.

* Je neemt het initiatief om onze gasten te benaderen en geeft enthousiaste suggesties over onze behandelmethoden en producten.

* Zorg ervoor dat je als schoonheidsspecialiste in mijn naam komt, je kunt alleen een eerste indruk achterlaten bij de gasten.

* Kortom: ik ben op zoek naar een gepassioneerde en opgewekte collega die alles weet te regelen.

Wat biedt het WestCord Hotel u?

* Groeikracht: Werk in een groeiende hotelketen, waar je kunt blijven groeien.

* Betrouwbaarheid: Salarissen worden altijd op tijd uitbetaald volgens CAO-normen, daarnaast kunt u de vakantietijd en het vakantiesalaris verhogen.

* 30/30 leden: Behalve op tijd te betalen, biedt WestCord Hotels ook coolere services voor alle leden

Vacatures per categorie In België Vacatures

https://www.vindazo.nl/keywords/schoonheidsspecialiste.html