Lastmilesolutions
Image default
Beauty en verzorging

Een mooie coupé als eindresultaat bij de kapsalon in Utrecht

Wanneer je het hebt over professionaliteit en kwaliteit denk je direct aan de luxe kapsalon in Utrecht. Je bent er zeker van dat jouw haar met liefde wordt verzorgd bij onze kapsalon. Zolang je haar maar goed zit’, is iets wat vaak wordt gezegd. Daarom vinden we het o zo belangrijk dat jij met een mooie bos haar de kapsalon in Utrecht uitloopt. Daarnaast zijn we bij onze kapsalon op de hoogte van de allernieuwste trends, deze trends kunnen we dan met hoge kwaliteit op jouw haar toepassen. Dit wordt allemaal mogelijk gemaakt door onze kappers die bezitten over veel expertise. Zij werken met veel passie en hebben een creatieve blik waardoor zij uitstekende kappers zijn. 

Jouw haar bij ons laten knippen

Zoals hierboven genoemd beschikt de kapsalon in Utrecht over een topteam aan kappers. Ze zijn namelijk erg betrouwbaar en vakkundig. Nog een goeie kwaliteit van onze kappers is dat zij met aandacht naar jouw wensen en behoeften zullen luisteren. Met onze kappers ben je er zeker van dat jij uiteindelijk tevreden zult zijn over je nieuwe coupé. Daarnaast zullen we jou ook voorzien van juist advies. Dit advies geven we op basis van de uitstraling die je wilt creëren en wat voor kapsel bij je gezicht past. Dit maakt de kapsalon in Utrecht tot zo’n succes. 

Je haar laten verzorgen

Naast het feit dat het belangrijk is om je haar zo nu en dan te laten knippen, is het natuurlijk ook van belang dat je haar goed wordt verzorgd. De kapsalon in Utrecht weet dat ook en biedt daarom ook verzorgingsbehandelingen aan voor jouw haar. Deze behandelingen zullen je haar een echte boost geven. Dit doen we bij de kapsalon in Utrecht met een keratinebehandeling. Aan het einde van de behandeling heb je glad en pluisvrij haar waar je zeker drie tot vijf maanden plezier van zult hebben.