Lastmilesolutions
Image default
Beauty en verzorging

Een tatoeage met as, hoe werkt het?

In Amerika is het al jaren een populaire trend: tatoeages met as. Hier in Nederland is dat nog niet zo bekend, maar steeds meer mensen zijn geïnteresseerd in deze bijzondere tatoeage. In dit artikel vertellen we je alles over tatoeages met as en hoe ze worden gemaakt. Ook lees je wat de voordelen van een bepanthen tattoo creme zijn!

Wat is tatoeage met as?

Tatoeages met as zijn tatoeages waarbij de inkt gemaakt is van verbrande as. Dit kan de as van een dierbare zijn, maar ook gewoon de as van hout of andere materialen. De tatoeage wordt net als een normale tatoeage gezet, met een naald en inkt. Het enige verschil is dat de inkt hier gemaakt is van verbrande as.

De voordelen

De voordelen van tatoeages met as zijn dat ze uniek zijn en je een bijzondere tatoeage kunt laten maken. Daarnaast is het ook een goede manier om iemand te vereeuwigen die je dierbaar is. Als je tatoeages met as gaat laten zetten, is het belangrijk dat je eerst goed informeert naar de tatoeëerder. Zorg ervoor dat de tatoeëerder ervaren is in het zetten van tatoeages met as en vraag of hij of zij een portfolio kan laten zien.

Verzorging

Als je tatoeages met as wilt gaan zetten, is het belangrijk dat je een goede tattoo aftercare creme gebruikt. Bepanthen tattoo creme is een uitstekende tatoeage nazorg crème die je tatoeage beschermt en hydrateert. De tatoeagecreme bevat vitamine B5, waardoor de tatoeage sneller kan genezen en minder kans heeft op infectie. Daarnaast helpt de tatoeagecreme ook bij het voorkomen van verkleuring!

Als je tatoeages met as overweegt, is het dus belangrijk dat je eerst goed informeert en een ervaren tatoeëerder kiest. Gebruik daarnaast Bepanthen creme om je tatoeage te beschermen en te hydrateren. Zo weet je zeker dat je tatoeage snel geneest en er geen infectie kan ontstaan.