Lastmilesolutions
Image default
Aanbiedingen

Blanco etiketten

Blanco etiketten

Blanco etiketten of labels zijn ideaal om uw producten te voorzien van tekst, bedrijfsnaam of logo. Doordat u zelf het formaat kunt bepalen is alles mogelijk. Daarnaast geeft u zelf aan uit welk materiaal en kleefkracht het etiket wordt gemaakt. Wilt u de etiketten met een voorbedrukking ontvangen dan kan dit van 1 kleur tot full color opdruk. Bovendien kunt u de blanco etiketten op rol ook zelf bedrukken met een etikettenprinter. Onze A4 stickervellen kunt u weer zeer eenvoudig bedrukken met een inkjet- of laserprinter.

Materiaal
Thermisch – printen zonder lint
Papier – printen met lint
PP / PE – kunststof materiaal
Transparant – doorzichtig materiaal

Kleefkracht
Permanent – niet verwijderbaar
Afneembaar – verwijderbaar (zonder lijmresten)
Diepvries – geschikt voor koel of diepvries

Blanco etiketten kopen

Heeft u de etiketten nodig voor een speciale toepassing of wenst u advies, aarzel dan niet en neem contact met ons op via nummer: 015-2141358 of klik op onderstaande button, vul de gegevens in en wij sturen u geheel vrijblijvend onze offerte.

OVER ONS

Na een ruime ervaring in de markt van etiketten, prijstangen, printers, dispensers en hun accessoires is er bij ons een passie ontstaan, zijn ideeën gegroeid en mogelijkheden gecreëerd die uiteindelijk hebben gezorgd voor de realisatie van Etikettenplaza.nl

“Samen” vormt het uitgangspunt van onze filosofie. Door onze kennis te delen zoeken wij de perfecte balans tussen uw wensen en de mogelijke oplossingen met als doel het juiste resultaat en een tevreden klant .

Bij ons is er nog alle ruimte voor een persoonlijke benadering en flexibiliteit. Heeft u een probleem en wenst u vandaag of morgen nog de oplossing dan zullen wij er ook alles aan doen om dit voor elkaar te krijgen.

 

https://etikettenplaza.nl/blanco-etiketten/