Lastmilesolutions
Image default
Dienstverlening

Een kuchscherm plaatsen binnen je bedrijf

Op dit moment zitten wij allemaal in een minder leuke tijd, we mogen minder dan voorheen en hebben het hier nogal moeilijk mee. Op dit moment kunnen de meeste mensen gelukkig weer aan het werk. Dit is onder andere te danken aan de preventieve maatregelen die bedrijven uitvoeren tegen verspreiding van het virus. Een kuchscherm is een van de maatregelen en wordt vooral  toegepast in supermarkten. Op deze manier is het voor caissières makkelijker om veilig hun werk te doen en help je mee aan het reduceren van de verspreiding van de ziekte. 

Een kuchscherm 

Een kuchscherm zorgt ervoor dat het virus zo min mogelijk wordt verspreid met niezen of hoesten. Het scherm dient ter bescherming van medewerkers en zorgt ervoor dat zij minder snel het virus oplopen. Het is wel belangrijk dat deze kuchschermen worden gemaakt op basis van richtlijnen van het RIVM. Als dit op de juiste manier wordt toegepast vangt de medewerker minder snel bacteriën op. Het kuchscherm is makkelijk te plaatsen op bijvoorbeeld een toonbank of afhaalloket. 

Kern eigenschappen van een kuchscherm 

Het scherm is geen simpel dun zeil, maar een stevig transparant acrylaat hygiënescherm. De kunststof beschikt over de hoogst mogelijke transparantie en is daardoor glashelder. Het scherm dient na het plaatsen regelmatig schoongemaakt te worden vanwege bacteriën op het scherm. Het preventiescherm kan eenvoudig worden gecombineerd met een houd afstand sticker. De combinatie hiervan is daardoor een goede en veilige voorzorgsmaatregel in uw winkel of bedrijfspand. Met het plaatsen van deze stickers zorgt u er ook voor dat de bewustwording van maatregelen wordt vergroot bij uw klanten. 

Kuchschermen toepassen in de praktijk 

Kuchschermen worden vooral toegepast binnen een supermarkt of andere drukbezochte winkel. Dat is echter niet de enige mogelijke plaatsing van deze schermen. De kuchschermen zijn zeer flexibel en daardoor ook te plaatsen op andere plekken waar veel mensen bij elkaar werken. Voorbeelden hiervan zijn kantoren, callcenters etc. Met het toepassen van deze kuchschermen voer je maximale preventie regeling uit en zorg je voor een zo veilig mogelijke omgeving. De kans op infectie neemt daardoor enorm af en geeft goed weer dat jij als bedrijf het welzijn van je werknemers serieus neemt. Op zoek naar een kuchscherm? Kijk dan eens bij Endless Branding. Ze zijn gespecialiseerd in productie van offline materiaal voor jouw winkel. Naast kuchschermen biedt Endless Branding display reclame , winkel reclame en kartonnen reclame. 

 

https://endlessbranding.com/kuchscherm.html