Lastmilesolutions
Image default
Entertainment

De leukste bedankjes voor jouw jubileumfeest

Wat zijn de voordelen van bedankjes uitdelen op je jubileumfeest?

Ben jij op zoek naar bedankjes voor je jubileumfeest? Het is een mooie manier om je gasten te laten weten dat je blij bent dat zij naar je evenement zijn gekomen. De aanwezigen krijgen zo extra het gevoel dat ze gezien worden als persoon en niet als nummer. Dat is goed voor de klantrelatie. Door ze zo te behandelen komen zij extra snel terug bij je om een product of dienst af te nemen. Ook zijn bedankjes voor je jubileumfeest een mooie manier van PR.

Geschenken herinneren je gasten aan jou

Een geschenk dat de gasten bij de uitgang meekrijgen geeft niet alleen de gast een prettig gevoel. Het kan ook jouw business helpen. Je zorgt er namelijk voor dat de gasten jou en je bedrijf niet vergeten na afloop. Dit geldt zeker als je kiest voor een productgeschenk dat ook daadwerkelijk bruikbaar is. Elke keer als deze dan gebruikt wordt, ziet men jouw naam of logo staan. Ze worden dan weer herinnerd aan zowel het evenement als aan het feit dat ze dit bruikbare product gratis van jou hebben gekregen. Ook als bij deze persoon visite over de vloer komt, kan het product door meer mensen gezien worden. Het is dan wel de bedoeling dat je de geschenken laat bedrukken.

Wat zijn voorbeelden van bedankjes die jij kunt uitdelen?

Er zijn tal van mogelijkheden van relatiegeschenken die jij kunt uitdelen aan het einde van je evenement. Denk bijvoorbeeld aan zaken die met drinken te maken hebben. Je kunt voor een mooie fles wijn met je eigen wikkel gaan, of voor een waterfles waarop je eigen logo staat. Laatstgenoemde komt erg handig uit als mensen in de auto terug moeten rijden naar huis. Maar denk bijvoorbeeld ook eens aan een mok met een unieke slogan of afbeelding erop. En wat dacht je van een pak koekjes, chocoladebonbons of een andere lekkernij. Je kunt er zelfs voor kiezen om de keuze aan mensen zelf te laten en een dinerbon te schenken.

Laat het cadeau aansluiten op je evenement

Door je eigen logo, afbeelding, bedrijfsnaam, bedrijfskleuren of slogan op de geschenken te laten drukken zorg jij ervoor dat het een uniek geschenk is. Maar je kunt nog een stap verder gaan. Je kunt ervoor zorgen dat het geschenk aansluit bij het evenement dat je hebt georganiseerd. Zo past een set oortjes goed bij een concert. Of je geeft een fles drank mee na een proeverij. Als je congres over cybercrime gaat, kun je kiezen om mensen een cameracover voor hun laptop te geven. En wat dacht je van een gepersonaliseerde snijplank voor gasten die het jubileumfeest van de slagerij hebben bijgewoond? Er zijn talloze mogelijkheden te bedenken. Het beste geschenk is uniek en bruikbaar. Je kunt er altijd nog voor kiezen om een paar dagen na het evenement een kaartje te sturen met een vriendelijke tekst erop te sturen. Je bedankt ze dan nogmaals voor de komst naar jouw jubileumfeest.

https://eventbase.nu/bedankjes-voor-een-jubileumfeest/