Lastmilesolutions
Image default
Aanbiedingen

Feiten over de beste babyjassen

Feiten over de beste babyjassen

Een jas moet bescherming bieden tegen de elementen, zoals regen, sneeuw en wind. Maar niemand wil dat zijn baby eruitziet als het Michelinmannetje of het kind uit A Christmas Story (“Ik kan mijn armen niet naar beneden doen!!”).

Kan mijn baby oververhit raken in een winterjas?

Ja, kinderen kunnen oververhit raken, zelfs als het buiten vriest! Baby winterjassen hebben de neiging je op te warmen, en je borst kan zweterig en klam zijn terwijl je benen ijskoud zijn. Een gulden middenweg vinden voor je kind kan moeilijk zijn, vooral als je niet naar hun gezicht kunt kijken voor een aanwijzing, aangezien de wangen van de baby ook blozen als ze het koud hebben.

Laagjes kleding dragen is de beste manier om oververhitting te voorkomen. Controleer uw kind ongeveer om de twintig minuten om te zien of het nog een laagje nodig heeft als het zich beweegt en opwarmt. Winterlaarzen kunnen ook helpen om uw kinderen warm te houden zonder al te veel lagen.

Waarom worden er geen jassen gemaakt in maten kleiner dan 6 maanden?

Dit is een van de grote mysteries van de babywereld. Het meest waarschijnlijke antwoord is dat baby’s die zo klein zijn, niet zoveel buiten komen dat ze een baby winterjas nodig hebben. Als dat wel het geval is, is een winterrompertje de betere keuze (zie hieronder).

Als je probeert om een pasgeboren baby warm te houden in het midden van de gure midwinter, zijn hier mijn 2 suggesties:

  • Koop gewoon de gors voor baby’s. Ja, het is groot en puffy. Ja, het ziet er belachelijk uit (of belachelijk schattig). Maar het werkt goed als je buiten gaat zijn in zeer, zeer koud weer. Gebruik hem alleen niet in de autostoel, oké? Wij zijn dol op de Columbia Snuggly Bunny Bunting.  Bonus: hij is waterdicht en verkrijgbaar in allerlei kleuren en maten, van 0-3 maanden tot 18-24 maanden.
  • Laag, laag, laag! Zelfs in de koude bergen kun je met een paar laagjes en een goede deken toe voor een baby die in de kou boodschappen moet doen. Begin met een bodywarmer met lange mouwen en een dik fleecevest. Maak het af met een muts en een paar wanten, en een knus babydekentje. Onze favoriete fleece jas voor baby’s? The North Face Infant Glacier Hoodie. Het heeft een capuchon, een rits, en het is wasbaar microfleece. Geloof me, het is gezellig als je het in laagjes draagt met andere winterkleding.

Is een winterrompertje beter dan een winterjas?

Als je kind direct in de sneeuw speelt, dan is een rompertje misschien een betere optie. Maar een rompertje maakt het verschonen van een luier lastiger dan een winterjas baby, om nog maar te zwijgen over plaspauzes als je op het potje zit!

Ook zijn rompertjes moeilijker uit te trekken en te volumineus voor een autostoeltje. Het beste is een jas met een trui, want laagjes zijn makkelijker om mee te werken. Voor ’s nachts kunt u het beste kiezen voor een babyslaapzak.

Is het veilig voor mijn baby om een winterjas in het autostoeltje te dragen?

Hoewel baby winterjassen elk jaar dunner worden en er steeds nieuwe dunnere stoffen op de markt komen, zijn jassen nog steeds te volumineus om de autostoelbanden goed tegen uw baby aan te laten sluiten. In geval van een ongeluk zal het materiaal samendrukken en kan uw kind uit het stoeltje worden geslingerd.

De beste keuze voor het dragen van een jas in een autostoeltje is om de jas over het autostoeltje te dragen nadat u uw kind vastgespt heeft. Hoewel dit veiliger is, kan het lastig zijn om de jas uit te trekken en weer aan te trekken. Als u dat liever wilt, kunt u een deken voor in de auto gebruiken. Auto’s warmen snel op en een deken kan helpen tot de warmte begint te werken.

 

https://www.heelnederlands.nl/aanbiedingen/kinderstoel-voor-in-de-auto-kopen-wij-hebben-de-beste-tips/