Lastmilesolutions
Image default
Dienstverlening

Goede kwaliteit hijsbanden kopen via een website

Ik ging hijsbanden kopen van goede kwaliteit. Deze had ik nodig om mijn taak af te ronden met een bepaalde hijskraan. Ik was ermee bezig, totdat de hijsbanden van de hijskraan kapot gingen, waardoor niets het meer deed. We kunnen in het bedrijf niets meer optillen of überhaupt de hijskraan gebruiken. Daarom moesten we zo snel mogelijk niet hijsbanden besteld worden. Meestal is dat geen probleem, maar nu wel omdat het bedrijf waar we altijd onze hijsbanden halen, ze niet meer verkoopt.

Hijsbanden kopen die net zo goed zijn als de vorige

Voordat we nieuwe hijsbanden konden kopen, moesten we goed kijken naar de afmetingen van de banden en van welk materiaal ze zijn gemaakt. Hierdoor kunnen ze weer een aantal jaar mee en hoeven we binnenkort niet weer met dit probleem te zitten. Gelukkig had de assistent van het bedrijf alles opgeschreven over de hijsbanden wat we moesten weten erover. Nu konden we gaan zoeken via het internet of er een bedrijf was die deze zo snel mogelijk kon leveren. Het uiteindelijk bedrijf dat dit kan was EKH. Zij hadden een erg groot assortiment aan verschillende soorten spullen die heel handig kunnen zijn in onze sector. We moesten deze website vooral in ons achterhoofd houden voor als we nog ooit iets nodig hadden.

Een goede website

Na een tijdje surfen op de website van EKH, kwam we de hijsbanden tegen. We hadden ons lijstje met alle details naast ons liggen en zijn alle hijsbanden afgegaan. Uiteindelijk vonden we de hijsband die het meest leek op de vorige en alle details matcht. Dus hebben we die direct besteld en we hadden de optie om deze extra snel te laten bezorgen. Dit hebben we zeker gedaan en binnen een week was hij op kantoor. Nu kunnen we weer voor een langere periode de hijskraan gebruiken met een nieuw hijsband.

EKH.nl

Wilt u meer weten over de producten en diensten van EKH? Bekijk dan eens de website van hen via www.ekh.nl voor meer informatie over hun assortiment wat ze te bieden hebben en welke diensten zij verlenen.