Lastmilesolutions
Image default
Auto's en Motoren

Kies een Ford bedrijfswagen uit een uitgebreide selectie

Als u op zoek bent naar een ware specialist op het gebied van Ford-wagens, dan bent u bij Ardea Auto op de juiste bestemming. Dit bedrijf is namelijk al meer dan 90 jaar geïnteresseerd in de auto’s van Ford en hebben zich hier volledig in verdiept. Dankzij de enorme kennis hebben deze specialisten het talent om de beste Ford-wagens in de collectie op te nemen, zelfs occasions. Geen enkele vraag is te gek of te moeilijk wanneer u op zoek bent naar bedrijfswagens van Ford. Ga zeker een keer langs bij de showroom als u de mogelijkheden voor bedrijfswagens wilt weten of wanneer u het nieuwste model van Ford wilt bewonderen.  

Ontdek de mogelijkheden van zakelijk rijden dankzij een lease

Als de bedrijfswagens van Ford uw hart hebben veroverd, dan denken de medewerkers van Ardea Auto ook graag mee over de financiering. Voor zakelijk gebruik is het namelijk mogelijk om een Ford te leasen. Deze constructie kan afgesloten worden voor zowel een occasion als een nieuw model. Bij de occasions wordt de kwaliteit uiteraard gewaarborgd. Kiezen voor bedrijfswagens van Ford is kiezen voor een luxe uitstraling en de mogelijkheid om indruk te maken met een prachtige auto. Tegelijkertijd zijn deze pareltjes ook van alle gemakken voorzien, dus zakelijke uitstraling met alle luxe en comfort voor onderweg. Bedrijfswagens van Ford zijn dan ook een verrijking van uw leven, niet alleen van uw wagenpark.

Lekker zorgeloos rondrijden en onderweg zijn

Wilt u uw werknemer zorgeloos laten rondrijden of liever zelf zonder problemen de weg opgaan in deze mooie wagens van Ford? Dat kan zeker, zowel bij particulier als bij zakelijk gebruik, met SternGarant. Deze ideale garantieregeling geeft twee jaar een volledige dekking. Een volledige dekking, zegt u? Jazeker, geen kopzorgen meer over kosten die bij controles komen, zoals reparaties of vervangingen. Of wat dacht u van pech onderweg of door een ongeval? Ook daar staat SternGarant voor u klaar. Kwaliteit die verder gaat dan de aankoop of aanvang van uw leasecontract. Dat is waar Ardea Auto voor staat.

https://www.ardeaauto.nl/