Lastmilesolutions
Image default
Bedrijven

Zet ook een container pers op je werk

Afval stapelt zich op in de prullenbakken en je hebt geen ruimte meer om je afval ergens te laten. Het kost enorm veel geld, omdat je steeds meer afvalcontainers gebruikt. Een container pers biedt bedrijven hiervoor de ideale oplossing. Container pers helpt je om minimaal de helft van je afvalbak te besparen door met de container pers je afval te reduceren. 

Persen van afval

Het afval wordt geperst door de container pers, wanneer het afval al in de container is. Het afval wordt uiteindelijk met een tweede of derde graads factor geperst, wat enorm veel ruimte in de afvalbak die je als bedrijf gebruikt bespaart. Het kan zelfs zo zijn dat je van 3 containers waar je het afval in hebt, terug gaat naar 1 enkele container waar het afval in zit opgeslagen. De container pers zorgt er dus voor dat je het opgespaarde afval en daarmee ook je hoge kosten aan afval grotendeels worden verminderd. Hiermee bespaar je niet alleen heel veel kosten, maar hiermee bespaar je ook een boel ruimte voor de opslag van al het opgespaarde afval. 

Reduceren van kosten en opslag

Het ligt wel aan het afval hoe veel ervan kan worden gereduceerd, maar de container pers kan veel verschillende soorten afval persen. Daarnaast is de container pers op zo’n manier ingesteld dat het voor alle soorten afvalcontainers gebruikt kan worden. Het is de ideale oplossing voor het reduceren van je kosten en het besparen van opslag. 

Container pers

Hierbij blijft ook je container goed voor afval inzameling en voor overig gebruik. Container pers helpt hiermee, en zorgt ervoor dat vele problemen in een keer kunnen worden opgelost. Wacht als bedrijf niet langer en zorg ervoor dat je op deze manier veel voordelen behaalt, op financieel en logistiek gebied. Container pers is het bedrijf die deze dienst levert.