Lastmilesolutions
Image default
Woningen

Memorabele momenten creëren met Schréder

Bij Schréder ‘Experts in lightability’ is het ons doel om memorabele momenten te creëren. Wij willen deze memorabele momenten creëren door middel van vele unieke verlichtingsoplossingen. Met onze verlichtingsoplossingen vergroten wij de veiligheid, welzijn en duurzaamheid voor de mensen en onze openbare ruimtes. Wij weten namelijk als geen ander dat licht een grote invloed kan hebben op het leven van de mens en de gemeenschappen waarin zij leven. Licht kan een sfeer creëren binnen een bepaalde stad of op een bepaalde plek. Daarom zorgen wij ervoor dat dit licht tot in zijn volle potentieel wordt gebruikt. 

Waarom kies ik voor Schréder?

Als u voor Schréder kiest, dan kiest u voor een bedrijf dat daadwerkelijk van haar klanten houdt. Ons doel is dan ook altijd om een memorabele ervaring voor u te creëren door middel van onze verlichtingsoplossingen. Al meer dan 112 jaar zetten onze medewerkers zich in om de relatie met onze klanten zo stevig mogelijk op te bouwen. Ons doel is dan ook om langdurige contacten van elkaar te blijven zodat wij elkaar steeds beter kunnen begrijpen. Wij luisteren daarom graag naar onze klanten en wat hun wensen zijn. Wensen die passen bij de omgeving waar zij leven want geen enkele stad of dorp is hetzelfde. Diverse team worden ingezet op diverse plekken zodat wij een actieve rol spelen binnen de ontwikkeling van deze memorabele momenten. Naast dat de klant bij ons op nummer één staat, vinden wij het ook belangrijk om een lokale aanpak te behouden. Daarom zijn wij fysiek aanwezig in meer dan zeventig landen en denken wij op iedere plek na over hoe wij de volle potentie van het licht kunnen gebruiken om de veiligheid, welzijn en duurzaamheid te optimaliseren. 

Innovatie

Tot slot is ons doel om altijd te blijven verbeteren en te blijven innoveren. Met Lightability worden grenzen verlegd van onze technologie. Daarom streven wij ernaar om niet alleen zelf de expertise te behouden maar deze ook over te dragen aan onze klanten zodat wij samen tot de beste oplossingen kunnen komen. Hierdoor blijven wij ontwikkelen en garanderen wij onze klanten de beste oplossingen.