Lastmilesolutions
Image default
Aanbiedingen

Ontdek de magie van Mars & More: Inspiratie voor een uniek interieur

Laat je inspireren door de natuur

Ben je op zoek naar unieke en stijlvolle woonaccessoires om je interieur een boost te geven? Laat je dan inspireren door de natuur! De natuur biedt een schat aan kleuren, vormen en materialen die perfect zijn om je huis mee te decoreren. Een merk dat dit als geen ander begrijpt, is Mars & More. In dit artikel vertellen we je meer over dit bijzondere merk en geven we je tips om je interieur te verrijken met natuurlijke elementen.

Wat maakt Mars & More zo bijzonder?

Mars & More is een Nederlands merk dat zich specialiseert in het ontwerpen en produceren van woonaccessoires met een natuurlijke touch. Ze hebben een uitgebreide collectie van producten, variërend van kussens en plaids tot meubels en verlichting. Wat alle producten gemeen hebben, is dat ze geïnspireerd zijn door de natuur en gemaakt zijn van natuurlijke materialen zoals hout, wol, linnen en katoen. Hierdoor hebben de producten van Mars & More een unieke uitstraling die je interieur een warme en sfeervolle touch geeft.

Tips om je interieur te verrijken met natuurlijke elementen

1. Kies voor natuurlijke materialen
De basis voor een interieur met een natuurlijke uitstraling is het gebruik van natuurlijke materialen. Denk hierbij aan houten meubels, wollen plaids, linnen gordijnen en katoenen kussens. Deze materialen hebben niet alleen een mooie uitstraling, maar zijn ook duurzaam en tijdloos.

2. Voeg groen toe aan je interieur
Planten zijn de perfecte manier om je interieur een natuurlijke touch te geven. Ze zorgen voor een frisse uitstraling en verbeteren de luchtkwaliteit in huis. Kies voor verschillende soorten planten en zet ze op verschillende plekken in huis, zoals op de vensterbank, op een bijzettafel of hang ze aan het plafond.

3. Gebruik natuurlijke kleuren
Natuurlijke kleuren zoals groen, bruin, beige en grijs passen perfect bij een interieur geïnspireerd door de natuur. Deze kleuren zorgen voor een rustige en harmonieuze sfeer in huis. Combineer verschillende tinten met elkaar voor een speels effect.

4. Haal de natuur in huis met prints en patronen
Naast het gebruik van natuurlijke materialen en kleuren, kun je de natuur ook in huis halen met prints en patronen. Denk hierbij aan kussens met een botanische print, een vloerkleed met een dierenprint of een behang met een landschap. Dit soort details geven je interieur een speelse en unieke uitstraling.

5. Maak gebruik van natuurlijke verlichting
Natuurlijk licht is  voor een interieur met een natuurlijke uitstraling. Zorg daarom voor voldoende ramen en lichte gordijnen die het daglicht doorlaten. Daarnaast kun je gebruik maken van sfeervolle verlichting zoals kaarsen, lantaarns en lampen gemaakt van natuurlijke materialen.

Ontdek de collectie van Mars & More

Ben je benieuwd geworden naar de producten van Mars & More? Neem dan een kijkje op marsmore.nl laat je inspireren door hun prachtige collectie. Met de woonaccessoires van Mars & More geef je je interieur een unieke en natuurlijke uitstraling waar je nog jarenlang van kunt genieten.

 

https://www.marsmore.nl/