Lastmilesolutions
Image default
Dienstverlening

Ontdek jouw nieuwe favoriete restaurant in Venlo

Wil jij binnenkort genieten van een gezellige avond uit bij een restaurant in Venlo? Bekijk dan eerst alle aanbiedingen van Happhapp, een online platform waar je dagelijks diverse kortingen vindt voor restaurants bij jou in de buurt. Met deze handige service geniet je regelmatig van een overheerlijke lunch, een voortreffelijk diner of een gezellige avond borrelen met je partner, vrienden of familie zonder dat je hier een vermogen aan kwijt bent.

Kies uit een lange lijst met deelnemende restaurants

Door te kiezen voor dit online platform ontdek je misschien wel jouw nieuwe favoriete restaurant in Venlo. Op de website vind je een ruime lijst met deelnemende restaurants, waardoor er voor ieder wat wils tussen zit. Vind dé voucher waar jij naar op zoek bent en reken deze af in een veilige betaalomgeving. Zo maakt dit online platform het voor iedereen mogelijk om te genieten van voortreffelijke maaltijden!

Hoe werkt het online platform?

Happhapp is zeer eenvoudig in gebruik, waardoor het voor iedereen toegankelijk is. Hieronder lees je stap voor stap hoe dit online platform werkt:

  • Ga naar de homepagina;
  • Vind een aantrekkelijke aanbieding;
  • Reserveer een tafel (maximaal twee weken in de toekomst);
  • Ontvang een voucher in je mailbox;
  • Laat de uitgeprinte of digitale voucher zien bij het restaurant;
  • Bestel jouw favoriete gerecht en genieten maar!

Bekijk het ruime aanbod aan aanbiedingen

Loop jij elke keer langs een gezellig restaurant in Venlo en denk je: “daar wil ik echt een keer eten!”? Bekijk dan alle aanbiedingen van dit online platform. Zo maak je kennis met allerlei nieuwe restaurants bij jou in de omgeving, zonder dat je hier veel geld voor kwijt bent. Met vragen kun je altijd bij de klantenservice terecht. Je bereikt hen door het contactformulier op de website in te vullen of door een e-mail te versturen. De enthousiaste medewerkers beantwoorden met plezier al je vragen!

https://www.happhapp.nl/