Lastmilesolutions
Image default
Business / Publishing and Printing

Hoogwaardige codering en unieke etiketten

In supermarkten, kledingwinkels en boetieks kunnen allerlei producten met een barcode gekocht worden. Deze barcode verstrekt niet alleen informatie over de prijs bij het scannen van de code bij de kassa, maar geeft ook inzicht in een eventuele houdbaarheidsdatum, artikelnummer en andere benodigde productinformatie. Op die manier is het ook mogelijk op producten of pakketten te traceren, waardoor jij precies kunt herleiden wanneer jouw pakketje aan zal komen en waar de pakketbezorger zich op dit moment vindt. Echter, ook in gevallen als bedorven producten of giftige stoffen die verwerkt zijn in voedingsmiddelen is het van groot belang dat artikelen getraceerd kunnen worden. Het serienummer kan dan onder andere aantonen om welke specifieke artikelen het gaat. Zowel voor de producent als consument is het dus van groot belang dat producten getraceerd kunnen worden.

Optimale codering realiseren

Dat codering essentieel is voor traceerbaarheid en het verkrijgen van productinformatie, is inmiddels wel duidelijk. Desondanks blijft de grote vraag: hoe realiseer je hoogwaardige, professionele codering van producten? Koenig en Bauer weet in dat geval raad, omdat zij specialist zijn op het gebied van productcodering binnen verschillende toepassingsgebieden. Zo is het niet alleen mogelijk om door Koenig en Bauer te printen op metaal met een laser graveermachine metaal, maar ook voedingsmiddelen kunnen gecodeerd worden met behulp van geavanceerde technieken. Op die manier verzekeren zij u van professionele codering, dat in harmonie is met het productontwerp en geen afbreuk doet aan de vormgeving van het product. Zij denken namelijk mee over fantasievolle etiketten, die uiteraard voldoen aan de Europese wetgeving voor codering.

Samenwerken met Koenig en Bauer

Ziet u het helemaal zitten om de samenwerking aan te gaan met Koenig en Bauer of heeft u nog eventuele vragen? Aarzel dan niet om contact op te nemen met de experts voor advies en antwoorden.

https://coding.koenig-bauer.com/nl/