Lastmilesolutions
Image default
Business / Publishing and Printing

Draag bij aan een verbeterde verkeersveiligheid

Veilig de weg op gaan, is belangrijk voor de veiligheid van iedere verkeersdeelnemer. Naast het houden aan de basisverkeersregels is het echter van belang om ook goed zicht te hebben, wanneer je in een voertuig rijdt van buitengewone afmetingen. Denk maar eens aan een vrachtwagen of tractor, waarin het niet altijd makkelijk is om het overzicht te bewaren bij inhalende auto’s of invoegende voertuigen. Ook ambulancerijders kunnen moeite hebben met het verkrijgen van optimaal zicht, al is het dan nog belangrijker dan ooit om veilig deel te nemen aan het verkeer. Wat zijn daarom de mogelijkheden om beter zicht te hebben op verkeerssituaties, wanneer dit wordt bemoeilijkt door het voertuig waarmee je je verplaatst?

Optimaal zicht met een achteruitrijcamera

Vrachtwagens, ambulances en tractoren zijn niet de enige voertuigen waarin het niet altijd makkelijk is om goed zicht te hebben rondom het voertuig. Desondanks zijn er uiteraard mogelijkheden om dit slechte zicht te verminderen, zoals met behulp van een achteruitrijcamera. Deze camera biedt namelijk meer zicht bij het achteruitrijden, invoegen, inparkeren en inhalen van andere voertuigen op de weg. Van Zwitserland biedt verschillende varianten van deze achteruitrijcamera, zodat ze bruikbaar zijn voor diverse situaties. Zo zijn de camera’s schokbestendig, wat voornamelijk voor tractoren handig is wegens de vele onverharde wegen, en is het mogelijk om in de nacht goed te kunnen kijken met de achteruitrijcamera. Verder zijn de camera’s waterbestendig, dus heeft een regenachtige dag geen invloed op het zicht vanuit een groot voertuig.

Meer weten over Van Zwitserland?

Ervaar jij regelmatig de nadelen van een voertuig van grote afmetingen en breng je daarmee de verkeersveiligheid op de weg in gevaar? Aarzel dan niet om een kijkje te nemen op de website van Van Zwitserland en de diverse varianten van de achteruitrijcamera te ontdekken. Zo kun je een Achteruitrijcamera draadloos kopen of een gehele achteruitrijcamera set kopen!

https://www.vanzwitserland.nl/