Lastmilesolutions
Image default
Rechten

Letselschade jurist in Doetinchem

Letselschade jurist in Doetinchem voor deskundig advies

Direct weten waar u aan toe bent bij een ongeval is wel zo prettig. Een letselschade advocaat of jurist kan u hierbij helpen. Vooral bij een ernstig ongeval met grote gevolgen voor uw privé situatie is dit extra belangrijk. Daarom biedt Schallenberg Letselschade in Doetinchem gratis digitale adviesgesprekken aan via zoom, Whatsapp of natuurlijk gewoon telefoon. Bel vrijblijvend via 053-8900945 en maak een afspraak met letselschade specialist Dennis Schallenberg.

Behoefte aan direct hulp bij een ongeval

Een ongeluk kan zoals gezegd flinke impact maken voor uzelf, maar ook de mensen om u heen. Denk aan uw kinderen, uw huishouden en natuurlijk uw werk. Ondervindt u niet alleen schade aan uw bezittingen maar ook persoonlijke schade, dan moet u wellicht ook medische behandelingen ondergaan en ook dat kost tijd en geld. Bij Schallenberg Letselschade zijn we ons bewust van deze feiten en omstandigheden. Daarom adviseren wij om zo snel mogelijk contact met ons op te nemen zodat we effectief hulp na een ongeval kunnen bieden en u zelf alleen maar hoeft te focussen op uw eigen herstel. Wij regelen alle juridische vraagstukken erom heen en fungeren als contactpersoon voor alle formaliteiten.

Wanneer is er sprake van een ongeval?

Natuurlijk krijgen we vaak vragen over de ernst van een ongeval, of beter gezegd wanneer er sprake is van een ongeval. Bij letselschade kijken we naar iets anders en dat iedere verwonding ná een ongeval. Dit kan een licht letsel zijn, maar ook een zwaar lichamelijk letsel. Echter, letsel kan ook psychologisch effect hebben en dat is bij iedereen weer anders. Bovendien hoeven de effecten niet direct merkbaar te zijn, maar kunnen ze op later moment plaatsvinden. Daarom is het belangrijk om direct contact op te nemen als u letsel heeft opgelopen na een auto ongeluk, een bedrijfsongeval, een medische fout of een ongeval in privé sfeer.

Gratis juridisch advies? Bij Schallenberg Letselschade wél !

Vanaf het eerste moment dat u contact met ons opneemt zijn we er voor u op u allereerst te helpen. Door te adviseren en goed door te vragen zijn we vanaf het eerste moment transparant en duidelijk. Wij beoordelen zo snel mogelijk de aard van uw ongeval en wanneer er duidelijk sprake is van een verantwoordelijke van het ongeval, kunnen wij uw zaak behartigen en dat kan volledig zonder kosten. Omdat het inschakelen van een letselschade advocaat of jurist onderdeel vormt van de materiële kosten, worden de kosten voor onze dienstverlening dus volledig vergoed. U betaalt dan niets! En dooor het jaarlijks volgen van cursussen en seminars uit de letselschadebranche houden wij onze kennis altijd up-to-date om onze cliënten altijd zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Letselschade advies nodig? Wij zijn beschikbaar in heel Nederland

Ondanks onze locatie in het oosten van het land (Enschede), behandelen wij zaken van cliënten uit het hele land. Dat komt omdat wij niet gebonden zijn aan een regio. Door jarenlange ervaring kunnen wij een grote kans van slagen aanbieden in uw letselschade zaak. Daarnaast kunnen we tegenwoordig vrijwel alles digitaal regelen via mail, whatsapp of beeldbellen en dat scheelt zowel voor ons als u kostbare tijd. Benieuwd of uw letselzaak kans van slagen heeft? Vraag dan vrijblijvend onze Quickscan letselschade advies aan op onze website!

https://schallenberg-letselschade.nl