Lastmilesolutions
Image default
Mode en Kleding

6 tips voor het kopen van de juiste bh

Veel mensen denken dat een bh kopen zo gedaan is. Het duurt meestal ook niet lang, maar je moet wel zorgen dat het goed gebeurt. Er zijn een aantal dingen waar je rekening mee met houden als je een bh gaat kopen. Lees onderstaande tips en ga goed voorbereid winkelen.

Tip nummer 1: ga geen bh kopen als je ongesteld bent

Jouw borsten zijn doorgaans groter als je ongesteld bent. Ga dus geen bh kopen als je ongesteld bent, want er bestaat een grote kans dat je dan met de verkeerde maat thuis komt.

Tip nummer 2: controleer of de beugels goed aansluiten

De beugels moeten goed aansluiten onder je borsten. Je moet een andere maat nemen als je borst er nog een stukje onderuit komt. Hier kun je achter komen door te drukken op de beugel van je bh.

Tip nummer 3: controleer hoe strak de schouderbandjes zitten

De schouderbandjes van je bh horen strak te zitten, maar niet te strak. Ze moeten niet van je schouders afvallen, want ze moeten strak genoeg zitten om het gapen van de cups tegen te houden. Wanneer de cups toch gapen, dan betekent dat dat je de verkeerde maat hebt.

Tip nummer 4: pas de bh op de losse stand

Het is algemeen bekend dat bh’s na een tijdje gaan uitrekken. Om te voorkomen dat je bh dan niet meer past, is het handig je bh bij het passen te passen op de meest losse stand. Zo kun je de bh altijd nog strakker doen als deze uitrekt en hoef je niet meteen een nieuwe bh te kopen.

Tip nummer 5: kijk of de bh onder je kleren ook goed zit

Voordat je een bh gaat kopen kijk je ook altijd even hoe de bh staat onder je kleren. Het is niet mooi als je de randjes van de bh ziet, of als je een bh hebt die doorschijnt. Check dit dus altijd even. Het kost geen moeite, maar bespaart je een miskoop.

Tip nummer 6: vraag om advies als je twijfelt

Bij twijfel altijd om advies vragen. Koop niet zomaar een bh omdat je deze leuk vindt of omdat je maar gokt op de maat.

https://www.annavanrode.nl/lingerie/bh/