Lastmilesolutions
Image default
Mode en Kleding

Mooie kleding hoeft niet duur te zijn

Ga door je kleerkast en ontdoe hem van kleren waarin je je niet geweldig of stijlvol voelt (behalve dan een paar om de vuile klusjes in te doen). Als je kleren hebt die van goede kwaliteit zijn maar die je gewoon niet draagt, waarom dan niet overwegen ze te verkopen en het geld dan opnieuw te investeren in iets waar je wel van houdt?

Zorg dat je een actueel stijlrecept hebt waarop je kunt vertrouwen bij het winkelen. Zelfs gewoon jezelf afvragen “Is dit stijlvol” of “Is dit luxueus” of welke woorden je zelf het liefst gebruikt, voor je koopt, zal je het voorwerp beter laten beoordelen!

Ontdek wat bij je lichaamsvorm past

Begin met het shoppen van je garderobe. Je kunt allerlei leuke outfits ontdekken die je nooit overwogen had als je met een frisse blik naar je garderobe en je stijl kijkt.

Doe onderzoek voor je gaat winkelen. Ga online, ga naar kringloopwinkels, koop van ebay, zoek items die je mooi vindt en bewaar ze dan zodat je ze in de uitverkoop kunt kopen (alles gaat tegenwoordig in de uitverkoop), ga naar outlets in plaats van de winkels in de winkelstraten als je budget een groot probleem is.

Er zijn ook een paar geweldige online winkels – zoals The Little Green Bag als je in een meer afgelegen plaats bent en een designer garderobe wilt voor een fractie van de prijs, en online moet kopen. Je kunt items favoriet maken en dan kijken om te zien wanneer ze in de uitverkoop komen!

Er zijn zo veel plaatsen waar je geweldige kleding, zoals die van Zusss, kunt vinden tegen geweldige prijzen. Denk aan je kost-per-draag-regel – hoe meer je het draagt, hoe minder het per draagbeurt kost. Investeer dus meer in een nietje dat je vaak zult dragen, want het zal zichzelf terugbetalen. Geef minder uit aan mooie gelegenheidskleding of rages, want die worden niet zo vaak gedragen.