Lastmilesolutions
Image default
Business / Publishing and Printing

Schréder: voor memorabele momenten

Schréder is uw duurzame partner voor verlichtingsoplossingen voor tunnels. Wij van Schréder geloven dat verlichting een bijdrage kan leveren in levens, gemeenschappen en omgevingen. Wij helpen graag om voor de volle potentie van licht te zorgen in deze bijdrage. 

Schréder heeft al 112 jaar ervaring in verlichtingsoplossingen. In deze tijd hebben we langdurige klantcontacten opgebouwd in verschillende omgevingen. Hierdoor zijn we in staat om specifieke kenmerken van verschillende omgevingen te begrijpen. Zo kunnen we ook voor u memorabele momenten laten ontstaan.

Lokale aanpak van Schréder

Wij van Schréder vinden het van groot belang om een lokale aanpak in te zetten binnen onze projecten. Deze lokale aanpak houdt in dat we onze teams ook echt ter plaatse opzetten. Zo zijn we actief bij elke stap van uw project en zorgen we voor een uniek concept. 

Onze ambitie is altijd geweest om onszelf voor de lange termijn te vestigen in alle landen waar we werken. Dit heeft ons gebracht op een fysieke aanwezigheid van Schréder in meer dan 40 landen. Op deze manier zijn we in staat om samen met u en de kracht van licht betere openbare ruimtes te ontwikkelen.

Afgeronde projecten

In de 112 jaar dat Schréder actief is, hebben we vele projecten over de hele wereld afgerond. Van de Grote Markt van Brussel tot het historische centrum van Cusco in Peru. Binnen deze projecten zijn we verder gegaan dan alleen de basis. Door goed samen te werken met onze klanten creëren we ruimtes die veiligheid verbinden aan esthetische verfijning. Zo ontstaat er een echt gevoel van saamhorigheid en kunnen objecten of hele steden in hun beste licht worden laten zien. Op onze website zijn al onze projecten te zien. Neem gerust een kijkje om de mogelijkheden van Schréder te bekijken en inspiratie op te doen. 

Contact

Schréder helpt u graag aan meer informatie over de potentie van licht en hoe wij deze potentie voor uw project in kunnen zetten. We zijn telefonisch bereikbaar via 0318 – 48 92 30. Ook kunt u eenvoudig het contactformulier op onze website invullen. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.