Reclametechniek van Rextom

Rextom is een reclamebureau waar u terecht kunt voor al uw reclame. Op ons bureau werken veelzijdige creatievelingen en technische vaklieden. Wij werken uitstekend samen, waardoor wij geen problemen, maar uitdagingen zien.

De mogelijkheden bij Rextom

Bij Rextom is niets te gek. Een compleet nieuwe huisstijl ontwerpen? Reclame op een hoog gebouw plaatsen? Of bijvoorbeeld een stand bouwen ergens in Europa? Wij draaien onze hand er niet voor om. Onze passie stamt nog uit de tijd dat wij begonnen met het ontwerpen van vrachtwagens en bedrijfsauto’s, maar wij zijn ondertussen uitgegroeid tot een allround reclamebureau. Nog steeds zijn we even enthousiast over reclame ontwerpen en dat ziet u terug in ons werk. Het liefst doen wij totaalconcepten, zodat uw bedrijf helemaal uitademt waar het voor staat.

Vormgeving

Design speelt een belangrijke rol in ons dagelijks leven. Vormgeving bepaalt wat wij van iets vinden. Een goed ontwerp kan bijvoorbeeld moeilijke informatie versimpelen en gebruiksgemak vergroten. Hiermee trekt u uw doelgroep makkelijker aan en kiezen zij sneller voor uw merk. Bij ons kunt u terecht voor zowel uw online als offline communicatie, maar ook voor uw complete huisstijl. Wij doen alles op het gebied van vormgeving. Wij houden rekening met de herkenbaarheid van uw merk en ontwerpen bijvoorbeeld logo’s, bedrijfsauto’s, interieurs, exterieurs, werkkleding, beursstands, folders, stickers en advertenties. Daarnaast doen wij ook alles op het gebied van online vormgeving, zoals websites, banners, social media templates en nog meer. Kijk voor meer informatie op onze website.

Reclame en merkbeleving

Ieder bedrijf uit elke branche kan bij ons terecht voor reclame en merkbeleving. Zowel online als offline marketing en communicatie is bij ons mogelijk. Ook voor de eventuele productie en montage hiervan. U kunt bij ons uitgaan van een hoge snelheid, omdat wij de werkzaamheden in eigen beheer en op iedere locatie kunnen uitvoeren. Wij onderscheiden ons van andere bedrijven door onze full-service dienstverlening en onze snelle manier van schakelen. Wij kunnen u altijd uitstekend adviseren en gaan voor een goede service en succesvolle lange-termijn relaties. Daarom staan wij altijd voor u klaar. Voor meer informatie over ons bedrijf en onze diensten kijkt u op onze website.

Back to Top