Lastmilesolutions
Image default
Banen en opleidingen

Realiseer persoonlijke ontwikkeling met een NLP Practitioner opleiding

NLP staat voor Neuro Linguïstisch Programmeren en is in principe een methodiek voor communicatieverbetering, training en coaching. Maar waarom zou je deze opleiding volgen? Daar zijn allerlei redenen voor. Een NLP Practitioner opleiding is zeer geschikt wanneer je mensen beter wilt leren begeleiden, coachen of aansturen. Tijdens de opleiding leer je onbewuste patronen in denken en gedrag te herkennen en ga je op een andere manier kijken en luisteren naar wat mensen zeggen en doen. Bij NLP staat het brein dan ook centraal en zal je ontzettend veel inzicht verkrijgen.

 

Persoonlijke begeleiding staat centraal

Wanneer je deze opleiding wilt volgen maar zeker wilt zijn van hoogwaardige kwaliteit, volg je de opleidingen die RaVisie aanbiedt. De opleidingen van RaVisie voldoen namelijk aan de standaarden van de Society of Neuro Linguistic Programming™. Bovendien is RaVisie het eerste opleidingsinstituut in Nederland met de NLP Master Practitioner opleiding. Daarnaast staat persoonlijke aandacht bij hen hoog in het vaandel en word je uitstekend geholpen bij jouw persoonlijke ontwikkeling. De NLP opleidingen van RaVisie zijn bondig en krachtig en geheel volgens de nieuwste ontwikkelingen van Dr. Richard Bandler; één van de grondleggers van NLP. Naast de persoonlijke begeleiding tijdens deze opleiding, wordt er gewerkt in kleine groepen zodat er voor iedereen voldoende begeleiding is.

 

Ontvang een certificaat mét een originele handtekening

Heb je de NLP Practitioner opleiding succesvol afgerond? Dan ontvang je een certificaat. Dit certificaat wordt vervolgens ondertekend met de originele handtekening van het instituut van de oprichter van NLP; Richard Bandler. Deze handtekening ontvang je zeker niet bij iedere andere NLP opleiding in Nederland. Nog meer reden dus om je in te schrijven voor een NLP Practitioner opleiding bij RaVisie! Heb je interesse in de NLP Practitioner opleiding? Schrijf je dan nu in of kom langs op een kennismakingsmiddag- of avond om je verder te laten informeren. 

https://ravisie.nl