Lastmilesolutions
Image default
Auto's en Motoren

Mini Cooper occasion

De victorie van de Mini Cooper begon ooit eens met het drie keer winnen van de Rally van Monte Carlo en aan de zegereeks van deze heroïsche auto lijkt maar geen einde te komen. Zeker niet nu straks de Mini Electric op de markt komt en Mini Cooper dus weer helemaal toekomstproof is. Ondertussen is ook een Mini Cooper occasion zeer de moeite waard.

Mini Coopers zijn zeer geliefde auto’s

Wil jij een leuke auto die iedereen herkent en waar iedereen naar omkijkt, dan koop je een Mini Cooper occasion. Wees op je hoede, want heel vaak zie je ze nog niet te koop staan. Of beter: ze zijn vaak zo weer weg. En dan maakt het niet uit of het gaat om de uitvoering in drie of in vijf deuren, over de cabriolet, de Clubman of de Countryman; stuk voor stuk zijn de auto’s zeer gewild. De Mini Cooper heeft zich uitstekend ontwikkeld de afgelopen decennia en is van een auto waar iedereen om glimlachte uitgegroeid tot een volwaardige auto die plaats biedt aan vier volwassen mensen. Met de Mini Electric wordt weer een nieuw hoofdstuk van de geschiedenis van deze auto geschreven en als de voortekenen niet bedriegen dan belooft ook deze Mini Cooper iconisch te worden. Zoals de auto dat nu al is, al was het alleen maar vanwege de Union Jack achterlichten.

Lees eens een autoblog

Toevallig las je op een autoblog iets over de Mini Cooper, een artikel dat de interesse in de auto verder aanwakkerde. Je las er bovendien een aantal handige tips kopen elektrische auto. Het is als autoliefhebber zonder inspiratie verstandig om regelmatig eens een autoblog te lezen. Behalve interessante artikelen en het actuele nieuws zetten zij je op het spoor van een auto als je plannen hebt een andere wagen te kopen.