Lastmilesolutions
Image default
Groothandel

De groothandel kaas in Nederland die een bijzonder zuivelproduct levert

Voor een gewoon stukje kaas gaat u niet naar de groothandel kaas in Nederland – of toch wel? Kaas is meer dan de standaardstukjes jong, oud en belegen en verdient de passie en kennis van een specialist. Een kaashandelaar weet u als geen ander te adviseren en te vertellen over de diverse soorten kaas die verkrijgbaar zijn. Bent u op zoek naar een specifieke smaak of mist u net de toevoeging in een gerecht? De kaasspecialist helpt u verder en biedt u bovendien tientallen soorten die in een supermarkt niet te vinden zijn.

De kaashandelaar met een ruim assortiment

Intercheese Holland is de groothandel kaas in Nederland met een breed assortiment aan binnen– en buitenlandse kazen. Voor merken als Boer Berend, Exellentia, Fianco, Kavital en Koetshuysch bent u hier aan het juiste adres. Voor kruidenkazen, smelt– en geitenkazen zit u bij deze kaashandelaar tevens goed. Daarnaast zijn buitenlandse kazen bij Intercheese Holland goed vertegenwoordigd. Van blauwader kazen voor op pizza tot feta voor in salades en van (half)harde kaas voor bij een borreltje tot mascarpone in een taart. Voor alle soorten kunt u bij deze specialist terecht. Een breed assortiment is bovendien niet het enige dat u hier kunt verwachten.

Betrouwbaar, innovatief en met oog voor kwaliteit

Intercheese Holland is een kaashandelaar met een enthousiast team van medewerkers dat u graag te woord staat. Heeft u vragen? Neem contact op via e-mail of telefoon en een van de teamleden helpt u vriendelijk verder. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Op de website van de groothandel kaas in Nederland staan alle soorten uitgebreid beschreven en kunt u tevens uw bestelling plaatsen. Bij Intercheese Holland wordt naar kwaliteit en de beste service gestreefd, gecombineerd met innovatie, betrouwbaarheid en flexibiliteit. Bent u op zoek naar een uniek cadeau? Maak, samen met de specialist, uw eigen kaas en kies zelf de smaken, kleur, naam en het etiket.