Lastmilesolutions
Image default
Groothandel

Is uw rolluikmotor toe aan vervanging?

Net als de motor elk ander systeem, slijten ook de onderdelen van uw rolluikmotor. Op een gegeven moment is deze motor daarom toe aan vervanging. Een rolluikmotor moet over genoeg kracht beschikken om het gewicht van het rolluik zonder problemen aan te sturen. Daarom bestaan er verschillende soorten rolluikmotoren voor verschillende rolluiken. Bij Shadowparts weten ze precies wat u nodig heeft. De motor die nodig is voor een rolluik van bijvoorbeeld pvc, voor een raam van een vierkante meter, heeft minder kracht nodig dan de motor van een stevig aluminium rolluik dat de etalage van een winkel beschermt.

De rolluikmotor is meestal het eerste onderdeel dat kapot gaat

Bij elektrische rolluiken is de motor het gedeelte dat het meeste beweegt. Dit onderdeel gaat daarom minder lang mee dan bijvoorbeeld het materiaal van het rolluik zelf. Datzelfde ziet u ook bij handmatige rolluiken, daar gaat de bandopwinder meestal het eerst kapot, omdat die constant het gewicht van het rolluik onder controle houdt. Op de website van Shadowparts kunt u eenvoudig nieuwe onderdelen bestellen voor rolluiken en zonneschermen. Ze hebben een groot aanbod aan allerlei verschillende onderdelen zoals ophangveren, bandopwinders en rolluikmotoren.

Het professionele advies krijgt u er gratis bij

Shadowparts verkoopt al 35 jaar onderdelen voor rolluiken. Daarom weten ze precies welke verschillende systemen er op de markt zijn en welke onderdelen het best kunnen worden gebruikt om een kapotte motor, bandopwinder of ander onderdeel van een rolluik te vervangen. Als u niet weet wat de beste oplossing is voor uw rolluik, twijfel dan niet om bij de specialisten advies in te winnen. Ze helpen u graag om de juiste onderdelen te bestellen. Een bandopwinder van uw rolluik kunt u meestal makkelijk zelf vervangen. Het vervangen van een rolluikmotor is een stuk ingewikkelder.

Plaats uw bestelling vandaag nog

Bij Shadowparts hebben ze allerlei onderdelen op voorraad. Daardoor heeft u uw bestelling binnen twee werkdagen in huis. Deze vliegensvlugge service is des te meer reden om uw onderdelen bij het bedrijf te bestellen. Doe dit dan ook vandaag nog en repareer uw rolluik al over twee dagen!