Lastmilesolutions
Image default
Groothandel

Gebruik magneetband zelfklevend in diverse toepassingen

U kunt magneetband zelfklevend gebruiken om metalen voorwerpen gemakkelijk te bevestigen. U kunt dit tape namelijk gemakkelijk op maat knippen met een schaar en het vervolgens vrijwel overal gebruiken. Let wel op dat u het juiste zelfklevend magneetband bestelt, dit is namelijk afhankelijk van de ondergrond waarop u het wilt bevestigen. Het band is ook in diverse kleuren leverbaar, zo kunt u het afstemmen op bijvoorbeeld de inrichting van uw winkel of kantoor.

Gemakkelijk bevestigen zonder schroeven of spijkers

Met magneetband zelfklevend kunt u gemakkelijk metalen voorwerpen tot een bepaald gewicht bevestigen. Denk bijvoorbeeld aan sleutels of metalen bordjes. U hoeft hiervoor dan geen spijkers in de muur te slaan of gaten voor schroeven te boren. U kunt het tape als u dat wilt ook gemakkelijk wegwerken door een iets kleiner stuk te gebruiken dan het voorwerp wat u wilt bevestigen. Dit tape wordt onder meer gebruikt voor het bevestigen van prijsaanduidingen op schappen in winkels. Ook musea gebruiken het om aanduidingen bij voorwerpen te plaatsen. Het grote voordeel is dat de teksten gemakkelijk kunnen worden aangepast omdat het bordje immers verwijderd kan worden.

Koop uw markeringsartikelen nu heel gemakkelijk online

Voor magneetband zelfklevend kunt u terecht bij de Markeringshop. Dit bedrijf levert niet alleen dit handige tape, maar allerlei materialen, waarmee u snel en gemakkelijk dingen kunt verduidelijken of informatie kunt verstrekken. Zo kunt u er terecht voor krijt, ideaal voor het aangeven van een tijdelijke looproute op een buitenterrein, maar ook voor markeringsverf en markeringstape, ideaal om bijvoorbeeld een wachtrij aan te duiden of een bepaalde ruimte af te schermen waar bezoekers niet mogen komen. Ere zijn talloze mogelijkheden. U kunt het complete aanbod bekijken in de webshop en direct uw bestelling plaatsen. Voor advies bij uw aankopen, kunt u uiteraard terecht bij de deskundige klantenservice. Uw bestelling wordt met zorg verwerkt en zo snel mogelijk verzonden.

https://www.demarkeringshop.nl/