Lastmilesolutions
Image default
Business / Publishing and Printing

De Dozenhal

De Dozenhal, wanneer het gaat om kartonnen dozen heeft u er vast al een keer van gehoord. Wij hebben namelijk de grootste voorraad aan kartonnen dozen in heel Nederland én België! Waarom is dat zo belangrijk? Zoals u weet zijn kartonnen dozen door de hele wereld één van de meest gebruikte producten. Dat is niet zo gek, want bijna alles wordt tegenwoordig verpakt in kartonnen dozen. Doordat er heel veel vraag is naar kartonnen dozen, moet er ook veel geproduceerd worden en snel verscheept naar de klant. Dat is waarom de Dozenhal een enorm grote voorraad heeft, zo zijn de dozen altijd klaar om verscheept te worden. 

De Dozenhal, dozen op maat

Doordat we zo veel dozen hebben liggen in onze voorraad, met wel meer dan 2500 formaten, is de Dozenhal in staat om veel bestellingen direct na het ondertekenen van de offerte te verzenden met ons eigen transport. Het eigen transport zorgt ervoor dat we ook erg snel zijn in het leveren van onze dozen, onze chauffeurs nemen geen onnodige pauzes of routes waar vaak files staan als het kan. Maar wat als we toch niet de doos hebben liggen die u nodig heeft? In dat geval kunt u gewoon nieuwe dozen op maat laten maken door ons! Het is geen enkel probleem, en u kunt er meteen een logo op laten drukken. 

Daarom de Dozenhal!

Er zijn eigenlijk geen redenen om niet voor de Dozenhal te kiezen, dus zullen we een aantal extra redenen geven om wél voor de Dozenhal te kiezen! Niet alleen leveren we namelijk ontzettend snel door onze grote voorraad, maar we verkopen ook een heleboel verschillende soorten dozen. Dit gaat niet alleen over de groottes van de dozen, maar ook de soorten karton. Het is namelijk zo dat zware producten beter vervoerd kunnen worden met extra stevig karton, en daar zijn onze tabaksdozen voor. Ook kan het zijn dat u erg grote producten wil gaan vervoeren, en in dat geval is het nodig om onze palletdozen te bestellen, die zijn gemaakt om extra grote producten veilig van A naar B te brengen, zonder in te storten.