Lastmilesolutions
Image default
Banen en opleidingen

De oplossing voor werkloosheid: outplacement

Als je werkloos raakt, dan wil je natuurlijk zo snel mogelijk een nieuwe baan, dus dan is het krijgen van loopbaanbegeleiding wel fijn. Of je nu boventallig bent gebleken of je jaarcontract niet is verlengd, een dergelijke beslissing gaat gepaard met vervelende gevoelens. Wat is je volgende stap? Het zoeken naar een nieuwe baan staat uiteraard op één en je gaat er voortvarend mee aan de slag. Maar wat als je wel wat hulp kunt gebruiken? Als er vragen spelen waar je mee aan de slag wilt, maar niet weet hoe en waar je moet beginnen? Een bureau helpt je in een periode van outplacement verder.

Tijdens je outplacement begeleidt worden naar je volgende baan

Zo kun je in een periode van outplacement bij een bureau aankloppen wanneer je je cv en motivatie zodanig vorm wilt geven dat ze er wel uit móeten springen. Wanneer je 50-plusser bent en je laatste sollicitatie al even geleden is helpt een specialist in loopbaanbegeleiding je bijvoorbeeld met een basiscursus solliciteren. Weet je, na je baan te zijn kwijtgeraakt, niet zo goed welke richting je op wilt? Een persoonlijkheidstest helpt om te achterhalen wat echt bij je past en wat dat betekent voor toekomstig te nemen stappen. Deze expert in loopbaanbegeleiding helpt je in diverse gevallen verder, op weg naar de juiste nieuwe baan.

Deze specialist helpt je naar een nieuwe werkplek

Carrièrepoort helpt je met diverse pakketten op het gebied van loopbaanbegeleiding. Afhankelijk van je behoefte schakel je de hulp van dit bedrijf in en word je naar een nieuwe werkplek begeleidt. Carrièrepoort bied je tijdens je outplacement handvatten om snel verder te komen, doordat een coach met je aan de slag gaat. Ben je benieuwd naar de diverse mogelijkheden? Op de website staan de pakketten uitgebreid beschreven en maak je eenvoudig een keuze. Ook voor het begeleiden van 50-plussers is Carrièrepoort de aangewezen plek en heeft dit bedrijf een plaatsingspercentage van 71% op haar naam staan. Voor de juiste stap in je carrière ben je hier aan het juiste adres.